Laurentiu Tud Postat Iunie 4, 2017 Partajează Postat Iunie 4, 2017 Buna seara! Stie cineva daca se potriveste interiorul: scaune + bancheta spate, de pe Mitsubishi L200 pe Nissan Navara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 4, 2017 Partajează Postat Iunie 4, 2017 Re: Schimbare interior De ce nu incerci ? Ca vad ca ai ambele masini in posesie..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu Tud Postat Iunie 4, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2017 Re: Schimbare interior Nici nu m-am gandit la asta inainte sa scriu... Poate stie totusi cineva si nu mai pierd timpul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 4, 2017 Partajează Postat Iunie 4, 2017 Re: Schimbare interior Pot sa pariez ca nu se potrivesc, dar de-aia ar fi fost bine sa incerci ca sa nu vorbim estimativ. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu Tud Postat Iunie 4, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2017 Re: Schimbare interior M-am gandit sa intreb pentru ca am vazut azi intr-o poza un interior de piele la un Navara pe care scria Warrior, model de L200 si ma gandeam ca poate se potriveste fara sa trebuiasca facute modificari. N-am decat sa incerc sa vad, scaunele cred ca se potrivesc dar nu si bancheta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 4, 2017 Partajează Postat Iunie 4, 2017 Re: Schimbare interior Buna seara! Stie cineva daca se potriveste interiorul: scaune + bancheta spate, de pe Mitsubishi L200 pe Nissan Navara? Evident ca .. nu ! ;) ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu Tud Postat Iunie 4, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2017 Re: Schimbare interior Multumesc! Daca sunteti sigur de asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 4, 2017 Partajează Postat Iunie 4, 2017 Re: Schimbare interior Da, sunt ff sigur , fara "daca" Ce maina vrei sa o pastrezi? L200 sau Navara? Te intreb pt ca ( virgula) caut o Navara in mintile ei ... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu Tud Postat Iunie 4, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2017 Re: Schimbare interior Opresc Mitsubishi, e greu de vandut, are volan pe dreapta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 4, 2017 Partajează Postat Iunie 4, 2017 Re: Schimbare interior nu iti "negocia" viata, 3 prieteni de-ai mei ai 1 m de pamant pe piept pt ieftineala cu volanul pe dreapta. Banii se fac, viata NU ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu Tud Postat Iunie 4, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2017 Re: Schimbare interior Doamne fereste! La fel conduc si pe cea cu volan pe stanga si pe cealalta, mie nu mi se pare periculoasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate