Laurentiu Tud Postat Iunie 5, 2017 Partajează Postat Iunie 5, 2017 Buna seara! A mai pus cineva in ultima perioada pneuri de la B&P Pneus? Sunt putine pareri despre marca asta si care sunt au deja vreo 5-6 ani, de atunci ma gandesc ca poate s-a mai schimbat ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iunie 5, 2017 Partajează Postat Iunie 5, 2017 Re: B&P Pneus S-a schimbat, cum sa nu. N-a mai pus nimeni:ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Iunie 6, 2017 Partajează Postat Iunie 6, 2017 Re: B&P Pneus Nici nu recomand cuiva, am luat si eu tzeapa cu niste B&Pneus mt-uri de "31, m-am zgarcit ca fraierul, daca mai puneam 100lei/anvelopa eram mai castigat. Dupa 2 ani s-au crapat serios si au inceput sa bata grav, ele aratand foarte bine ca profil. Anvelopele au fost cumparate in 2014. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate