avolocaru Postat Iunie 13, 2017 Partajează Postat Iunie 13, 2017 Re: Roti pe 33 trecute in carte Nissan Patrol y60 ? Cand ai facut asta colegu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MM44 Postat Iunie 14, 2017 Partajează Postat Iunie 14, 2017 Re: Roti pe 33 trecute in carte Nissan Patrol y60 ? Cand ai facut asta colegu? In primavara asta. Nissan Patrol Y60 2.8TD - Silverstone 35" / Kit IronMan +50mm NitroGas Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 18, 2017 Partajează Postat Iunie 18, 2017 Re: Roti pe 33 trecute in carte Nissan Patrol y60 ? In primavara asta. Daca ai putea pune aici o copie dupa talon, ne-ar ajuta pe multi.....:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Iunie 18, 2017 Partajează Postat Iunie 18, 2017 Re: Roti pe 33 trecute in carte Nissan Patrol y60 ? Eu zic hai sa ne intelegem cu o viza de flotant! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutz123 Postat Iunie 19, 2017 Partajează Postat Iunie 19, 2017 (editat) Re: Roti pe 33 trecute in carte Nissan Patrol y60 ? La Patrolul pe care-l am acum am omologat roti pe 35, pe fostele am omologat pe 33... Cand am omologat pe 35 mi-au zis ca daca mai gasesc la noi in judet un alt autovehicul cu roti pe 35, mi le omologheaza si mie... si a gasit un alt patrol, un y61 si atunci mi-a omologat si mie... La ITP nu mi-a verificat flex / suspensie ci functiile de baza sau de siguranta in trafic... semnalizari, faruri, frane etc. Sau vine cu ruleta si iti masoara inaltimea masinii,si atunci sa vezi surpriza ca e mai inalta decat ce scrie in C.IV Editat Iunie 20, 2017 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iunie 19, 2017 Partajează Postat Iunie 19, 2017 (editat) Re: Roti pe 33 trecute in carte Nissan Patrol y60 ? Eu zic hai sa ne intelegem cu o viza de flotant! :D Decat asa, mai bine o actiune in instanta impotriva celor de la RAR. Prin hotarare definitiva si irevocabila sa fie obligati sa treaca in carte modificarile ce au fost facute si omologate in alt judet. Daca in Maramures, Cluj, Constanta, Timisoara etc se pot trece in carte unele modificari, atunci sa se poata si in restul tarii. Se colecteaza copii dupa cartile unde s-au facut astfel de mentiuni si restul sunt detalii. O hotarare judecatoreasca de acest gen ar fi o mare mare M*IE pt suferinzii spagaci de la RAR. LE: sunt convins ca sunt suficient de multi pasionati ai fenomenului 4x4, membrii ai acestui forum, care prin natura jobului pot ajuta un demers in acest sens :h5 Editat Iunie 19, 2017 de pantzerrow Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Iunie 19, 2017 Partajează Postat Iunie 19, 2017 Re: Roti pe 33 trecute in carte Nissan Patrol y60 ? Am vorbit azi cu un cunoscut,inginer la rar. raspununsul? Da in principiu se pot omologa roti mari sau f mari dar exista pareri diferite intre ""registre" pt ca fiecare masina are alte coracteristici constructive si/sau aceeasi masinina are modificari diferite. ex: aceleasi cauciucuri dar cu inaltare diferita a caroseriei, aceasi inaltare si cauciucuri dar alta distanta intre roti..jante cu +20 sau -40 si cel mai des jntalnit(zice el) avelope mari dar rapoarte si frane standard . si omul a recunoscut ca ""sunt si colegi care nu stiu de capul lor"" Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 20, 2017 Partajează Postat Iunie 20, 2017 Re: Roti pe 33 trecute in carte Nissan Patrol y60 ? Decat asa, mai bine o actiune in instanta impotriva celor de la RAR. Prin hotarare definitiva si irevocabila sa fie obligati sa treaca in carte modificarile ce au fost facute si omologate in alt judet. Daca in Maramures, Cluj, Constanta, Timisoara etc se pot trece in carte unele modificari, atunci sa se poata si in restul tarii. ........ Adu-ti aminte ca inmatricularea prin partaj, pentru evitarea platii timbrului/taxei de kkt, functiona in toata tara, dar nu si in Bucuresti, deci.....Si cum au rezolvat-o ? Au abrogat articolul respectiv si ne-a linistit pe toti ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat Iunie 20, 2017 Partajează Postat Iunie 20, 2017 Re: Roti pe 33 trecute in carte Nissan Patrol y60 ? si cum functiona..mergeai acasa si .. ""Sarumana draga mea...stii ne luam masina noua si divortam""?:grin: Adica au divortat de bunavoie pt a cumpara(inscrie) o masina. E cineva pe forum care ....a inscris masina pe motivul asta?:grin: Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 21, 2017 Partajează Postat Iunie 21, 2017 Re: Roti pe 33 trecute in carte Nissan Patrol y60 ? si cum functiona..mergeai acasa si .. ""Sarumana draga mea...stii ne luam masina noua si divortam""?:grin: Adica au divortat de bunavoie pt a cumpara(inscrie) o masina. E cineva pe forum care ....a inscris masina pe motivul asta?:grin: Da, au fost mai multi, nu stiu exact cum functiona, dar nu acum nu mai are nicio relevanta, mai ales ca o dam in off-topic.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan95 Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 Re: Roti pe 33 trecute in carte Nissan Patrol y60 ? Poza gasita intr-un anunt de pe net. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 Re: Roti pe 33 trecute in carte Nissan Patrol y60 ? Poza gasita intr-un anunt de pe net. ..... Da, multumim pentru exemplificare, dar asa cum am spus mai sus, CIV-ul acela e vechi, din 2014, iar intre timp se pare ca s-au mai schimbat lucrurile si de aceea repet rugamintea catre colegul @MM44 sa ne arate aici o poza cu un CIV recent. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jannu Postat Decembrie 19, 2017 Partajează Postat Decembrie 19, 2017 Re: Roti pe 33 trecute in carte Nissan Patrol y60 ? Dupa cum vad aici eu am fost foarte norocos. M-am dus cu masina incaltata cu 285x75x16 si omu si-a cerut scuze ca nu mi le-a trecut dar le-a cautat peste tot (nu stiu ce inseamna asta la ei) dar mi-a trecut tot ce a gasit el ca s-a pus pe modelul meu (Y61/1998). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
George Peles Postat Mai 9, 2021 Partajează Postat Mai 9, 2021 Desi discutia e veche, citesc despre roti mai mari si tot ce am gasit si inteles e ca nu prea e legal (decat pentru unii). Asta inseamna ca toate sau aproape toate masinile cu roti vadit mai mari decat stok, pe care le vad pe strada, circula ilegal. Totusi circula fara stress. Pana la urma chiar nu exista nicio modalitate legala de a omologa niste modificari care maresc garda la sol si ecartamentul? Ma refer la modificari facute inginereste, cu tot ce implica niste modificari radicale (rapoarte, frane, directie, etc.). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvan95 Postat Noiembrie 17, 2021 Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 Cam asta am reusit fara nici o cunostinta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate