Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

calibrare terratrip 202 plus

lucian munteanu

Postări Recomandate

puteti sa imi spuneti cum se face calibrarea unui terratrip 202 plus?

nu am instructiuni pt el.l-am montat, am pus senzor pe cardan in asa fel incit citeste suruburile de pe flansa.

e ok? ca mie imi masoara ciudat rau de tot...

Patrol Y60 1992

IMG-eu... under construction

Mercede G W463 1995

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: calibrare teratrip

Cal, Cal Set, introduci 0100 , faci km etalon si rezulta o anumita val, ex 1458, reiei Cal Cal set introduci 1458 enter si gata. Reiei km etalon pt verificare .

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Multumesc de ajutor....se pare ca , calibrarea o faceam cum trebuie dupa cele spuse de voi .Cred ca e problema la montarea senzorului.

Prietenul meu a montat senzorul pe cutie cu fata spre flansa de la cardan, la 1,7 milimetri distanta de surub.

E bine asa?

Patrol Y60 1992

IMG-eu... under construction

Mercede G W463 1995

Link spre comentariu

Teoretic poate sesiza si sase suruburi, calibrarea ar trebui sa rezolve acest lucru, adica aparatul ar trebui sa invete ca are un numar de "n" impulsuri pe distanta etalon parcursa, adica pe un km. Poate ca problema e alta, din cauza pozitiei de montaj senzorul sesizeaza si alte obiecte, sau frecventa impulsurilor e prea mare in schema asta. Cel mai bine este daca il faci sa sesizeze un impuls la o rotatie.

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare