lucian munteanu Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 puteti sa imi spuneti cum se face calibrarea unui terratrip 202 plus? nu am instructiuni pt el.l-am montat, am pus senzor pe cardan in asa fel incit citeste suruburile de pe flansa. e ok? ca mie imi masoara ciudat rau de tot... Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: calibrare teratrip Sper ca te ajuta http://www.donbarrow.co.uk/terratrip_set_up_info.htm http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: calibrare teratrip mersi levo, o sa incerc miine, apropo e vorba de teratripul luat de la tine.. :) Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: calibrare teratrip citeste suruburile sau surub.nu-i tot una. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: calibrare teratrip Suna-ma si iti explic. Am uitat telefonul la Bv si am plecat in Covasna scuze 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: calibrare teratrip Cal, Cal Set, introduci 0100 , faci km etalon si rezulta o anumita val, ex 1458, reiei Cal Cal set introduci 1458 enter si gata. Reiei km etalon pt verificare . ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: calibrare teratrip Multumesc de ajutor....se pare ca , calibrarea o faceam cum trebuie dupa cele spuse de voi .Cred ca e problema la montarea senzorului. Prietenul meu a montat senzorul pe cutie cu fata spre flansa de la cardan, la 1,7 milimetri distanta de surub. E bine asa? Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: calibrare teratrip pe un SINGUR surub trebuie montata o platbanda ce excita senzorul. Deci la o tura o sg excitare ........ ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Octombrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: calibrare teratrip ok, mersi mult, inseamna ca asta e problema, la o rotatie mie imi vede cele sase 6 suruburi, deci primeste sase impulsuri....aha.. Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: calibrare teratrip Teoretic poate sesiza si sase suruburi, calibrarea ar trebui sa rezolve acest lucru, adica aparatul ar trebui sa invete ca are un numar de "n" impulsuri pe distanta etalon parcursa, adica pe un km. Poate ca problema e alta, din cauza pozitiei de montaj senzorul sesizeaza si alte obiecte, sau frecventa impulsurilor e prea mare in schema asta. Cel mai bine este daca il faci sa sesizeze un impuls la o rotatie. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate