iGeox Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 (editat) Salut, Prin cutreierarile mele pe Youtube, am gasit asta: Asta pentru doritori de idei sau pentru cei care doreau sa baleasca si nu aveau la ce :grin: Succesuri :wink: Editat Iunie 17, 2017 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 Re: Un acaret frumos de pe Youtube (vise placute) vezi ca exista topic "de pe youtube adunate" sau ceva de genul... still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iGeox Postat Iunie 17, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2017 Re: Un acaret frumos de pe Youtube (vise placute) vezi ca exista topic "de pe youtube adunate" sau ceva de genul... Rog un moderator sa mute la sectiunea corespunzatoare daca aici nu e ok, multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Iunie 17, 2017 Partajează Postat Iunie 17, 2017 Re: Search and Rescue Pinzgauer vehicle (vise placute) Acum cateva zile am vazut video-ul asta. Masina e un vis umed.Foarte frumos reconditionata,desi cam exagerat de echipata (statii peste statii.....) In rest,facuta cu gust,nu tiganie Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iGeox Postat Iunie 18, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2017 Re: Search and Rescue Pinzgauer vehicle (vise placute) Acum cateva zile am vazut video-ul asta. Masina e un vis umed.Foarte frumos reconditionata,desi cam exagerat de echipata (statii peste statii.....) In rest,facuta cu gust,nu tiganie Intr-adevar un vis umed, dar echiparea nu mi se pare exagerata, cel putin nu pentru domeniul in care este folosita. Singura treaba pe care as face-o diferit la ea ar fi toate instalatiile electrice care sunt puse in spatele soferului, le-as cocota undeva pe plafon sau le-as pune intr-o cutie etansa, in caz ca ai de trecut printr-o mlastina ceva si intra apa inauntru sa nu intre apa la electronica. Oricum o asemenea masina ar fi ideala pentru campare, sistemul de axe portal e mai mult decat bestial si spatiul interior asemenea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 18, 2017 Partajează Postat Iunie 18, 2017 Re: Search and Rescue Pinzgauer vehicle (vise placute) Bestiale, nebestiale, eu raman la parerea ca esentiale sunt doar 3 chestii : motorina fara numar, timp si prieteni adevarati.... 1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iGeox Postat Iunie 18, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2017 Re: Search and Rescue Pinzgauer vehicle (vise placute) Bestiale, nebestiale, eu raman la parerea ca esentiale sunt doar 3 chestii : motorina fara numar, timp si prieteni adevarati.... Daca le ai pe ultimele 2, prima devine optionala, nu de alta dar ii poti pune sa te impinga ... la nevoie... (doar sa nu se intample pe scari) :-P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate