Vizitator teh Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 salutari la toata lumea, eu mi-s teh.. sunt pasionat de multe printre care si offroadul :grin: nu am o masina 4x4, am doar o saracie de masinuta pe care am sa o atasez aici imediat ce gasesc o fotografie cu ea prin calculator. wbr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 bine ai venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator teh Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 Am gasit o poza cat de cat cu masina mea :grin: oricat am incercat sa o murdaresc asa cum a reusit dan doar atat am fost in stare deocamdata :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 hai noroi se pare ca dan ne-a molipsit pe totii gsm-istii baga o integrala pe renault si hai la sibiu sa le namolim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 Bine ai venit! Cel marcat in poze e el. Ajutorul meu de la Conventia GSM de la Sighisoara. Sus pe panta e Gepetto. :grin: Tragea chiulul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator teh Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 salutam domnu ! pai stai sa-ti reamintesc ceva :D :D continuarea am pus-o aici fara nici un fel de reclama Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 Alte poze: Teh era cel mai de ajutor de acolo. Gepetto la prima lui iesire sanatoasa cu Terrano. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 HA HA HA ...am pus aceleasi poze. :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 bine ai venit ! iati un :jp1 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 tehu-le eu vin cu doua masini asa ca ai cu ce sa te dai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator teh Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 ti-ai luat luaz-ul pana la urma :)) las ca fac si eu inventarul prin casa si cu ce strang iau un 4x4 :grin: :grin: apoi pazea :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 BINE AI VENIT ! Sa inteleg ca nu sunt singurul posesor de Renault de pe acest forum ... :j :B http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 citi fotografi in pozele alea, nici la premiile oscar nu vezi atitia :lol: Bun venit Teh! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 citi fotografi in pozele alea, nici la premiile oscar nu vezi atitia :lol: Bun venit Teh! Noi suntem colegi de breasla (service-uri GSM) si vreau sa virusez cat mai multi sa treaca si la offroad. Deocamdata suntem cel putin 5 GSM-isti aici: Eu, Gepetto, catagsm, teh si crysst. Poate mai sunt si nu stiu eu. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 citi fotografi in pozele alea, nici la premiile oscar nu vezi atitia :lol: Bun venit Teh! pai e normal .... sa fie multi fotografi noi eram turisti acolo :)) nu stiam de 4x4.. max a zis 'hai sa dam o tura prin padure :lol: ' si noi... hai cum sa nu dupa care .. ne-am virusat :D Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 27, 2007 Partajează Postat Iunie 27, 2007 Salutare si bun venit printre noi! Ia-ti acaret si nu mai sta pe ganduri. :grin: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 bine ai venit :grin: Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 Salut! Bine ai venit. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate