Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Drona pentru filmări off road

geo_jimny

Postări Recomandate

Re: Drona pentru filmări off road

O drona simpla si care sa nu-ti umple jumate din portbagaj poate fi DJI Spark

http://www.f64.ro/dji-spark-alb.html

E foarte mica cu o greutate sub 500g si NU trebuie inregistrata( !!! ) .

Celelalte mai mari trebuiesc inregistrate si cerut autorizatie de zbor de fiecare data inainte de zbor. Plus ca sunt destul de marisoare e incomod sa calatoresti cu ele in masina ma ales la o tura de offroad

DJI e o marca consacrata in domeniul dronelor...

Succes

Editat de KTibor
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da interesantă drona de la DJI. Multumesc de informații. Timpul de zbor de max. 16 minute e cam mic, in rest stie multe!

Cele 16 minute, aproape maxim în condiţii ideale, este un timp foarte bun, raportat atât la tipul dronei (categorie) dar şi la timpii uzuali de zbor ai zburătoarelor de acest gen. Nu ştiu dacă te pricepi sau nu la drone/filmări aeriene dar, părerea mea, pentru ceea ce pare că-ţi doreşti, nu găseşti nimic cu un timp mai mare de zbor, capabil să facă aceleaşi lucruri (cel mai important - portabilitatea).

Nu le fac reclamă, bănuiesc că ştii deja de DJI.

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

Link spre comentariu

Singura problema cu Mavic Pro este ca are 730 de game si trebuie inregistrata. Joaca intr-adevar in alta liga....

"SUMAR privind operarea legala pentru inregistrare drona cu o masa mai mica de 15 kg in activitatile foto/video:

Este necesara inregistrarea (identificarea) dronelor la Autoritatea Aeronautica Civila Romana (AACR);

De la 1 februarie 2016 nu mai este necesara obtinerea unei aprobari scrise pentru a fotografia/filma in spatiul aerian extravilan, ci doar de o notificare telefonica la Ministerul Apararii Nationale (detalii in randurile de mai jos); pentru filmarea in orase, este necesara obtinerea aprobarii scrise din partea Ministerului Apararii Nationale.

Costuri: 90 EUR + TVA / drona (taxa pentru identificarea aeronavei);

Valabilitatea inregistrarii: nelimitata, pana la modificari ulterioare ale proprietarului sau operatorilor;

Grad de dificultate la intocmirea documentatiei pentru inregistrare drona: redus. "

Link spre comentariu

Nu stiu nimic despre drone, așa ca toate aceste informații îmi sunt de folos pentru a lua o decizie legată de achiziția unei drone. Oricum, prețul pentru 27 de minute de zbor la Mavic Pro de la DJI m-a liniștit. Trece mult de bugetul la care m-am gândit inițial, undeva la maxim 1500 lei.

Link spre comentariu

George, eu am lucrat cu drone de la DJI sau drone de racing, am lucrat cu cea mai mare a lor, DJI S1000+, avea baterie de 22 amperi si autonomia maxima era de 10-14 minute maxim!

nu o sa gasesti cu autonomie mai mare. pt ce ai tu nevoie, spark-ul e mai mult decat ok, iti recomand sa ai mare atentie la incarcat-descarcat bateriile....din toata sccena asta, bateria e cea mai importanta.

Never stop exploring
Link spre comentariu

Cred ca trebuie sa te orientezi catre ceva entry level, eu am pariat pe Hubsan 502s si sunt foarte multumit. Stabila, manevrabila ( are o optiune interesanta prin care stanga ramane stanga chiar daca ai rotit.o la 180 grade) , gps, functie folow me. Filmeaza 1080 si calitatea pozelor pe mine ma multumeste. Gasesti prezentari pe youtube. Am reusit sa o tin in aer putin peste 20 min. Motorase brushless si baterie de 2700mAh

Editat de vetu
Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare