iwa Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 (editat) Nissan Patrol Y60 4.2 benzina (injectie) si GPL (secvential), LWB, automat, blocant spate. Adus din UK in 2011 (daca nu ma insel). Mutat volanul pe partea "corecta". In urma mutarii cablurile de la capota/benzina au ramas pe partea gresita sub bord, frana de mana este mai aproape de scaunul din dreapta (nu a fost mutata), butonul de pe schimbatorul de viteze este spre scaunul din dreapta (nu exista cu buton pe partea stanga), nu a fost montat radiatorul din interior al aerului conditionat si nici nu mai exista racordurile (mufele de sub capota au fost izolate sa nu intre mizerie in ele). Prezinta rugina pe sasiu in spatele rotii din dreapta spate. Are cateva "urme de bune purtare" din padure pe caroserie. Pielea are rupturi de la uzura pe ici colo (cel mai rau este pe scaunul din dreapta, de aia in poze are husa pusa pe el ), incalzirea in scaune functioneaza. Se vinde cu 2 butelii GPL (una de 60 montata, una de 80 bonus ). Are nevoie de baterie (de la stat s-a descarcat). Actele de UK sunt in regula dar expirate, nu se pot scoate numere rosii. Pret 3500eur Pentru alte detalii pot fi contactat la tel. 0744.44.87.97 Editat Iunie 22, 2017 de iwa GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oube_la Postat Iunie 22, 2017 Partajează Postat Iunie 22, 2017 Re: Vand Nissan Patrol Y60 4.2 SGX UN Pret? Land Rover 90- 3.9 V8 L.R.Discovery I V8 Seat Pink Panther II Leon-1.9 TDI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Iunie 22, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2017 Re: Vand Nissan Patrol Y60 4.2 SGX Cumva mi-a scapat :) Pret 3500 eur GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Iunie 29, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2017 Re: Vand Nissan Patrol Y60 4.2 SGX UP.... hai cu patrolul ca se anunta zapada la iarna :) GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Iulie 12, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2017 Re: Vand Nissan Patrol Y60 4.2 SGX inca de vanzare, mi-am adus aminte ca am si o bara fata, prin urmare cumparatorul va primi si o bara. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat August 2, 2017 Autor Partajează Postat August 2, 2017 Re: Vand Nissan Patrol Y60 4.2 SGX inca de vanzare GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 1, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2017 Re: Vand Nissan Patrol Y60 4.2 SGX Dupa 7 luni de stat nemiscata i-am aratat o baterie noua si m-a dus fara probleme la GTC Trophy 2017 :wink: Cu un rezervor de GPL am facut drumul Bucuresti -> SarataMonteoru si retur plus ce am mai misunat pe acolo. Inca isi asteapta noul stapan. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2017 (editat) Re: Vand Nissan Patrol Y60 4.2 SGX Hai sus ca vine iarna :wink: facem un pret de iarna ca sa eliberam curtea. Editat Noiembrie 20, 2017 de Astral GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Noiembrie 27, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2017 Re: Vand Nissan Patrol Y60 4.2 SGX din motive de spatiu in curte facem un pret special de 2500eur. hai sus ca e pacat sa stea degeaba... GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Decembrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Re: Vand Nissan Patrol Y60 4.2 SGX Am gasit ceva interesant, luna asta se da la 2000eur -> venit, vazut, luat. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Decembrie 4, 2017 Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Re: Vand Nissan Patrol Y60 4.2 SGX daca vrei banii in rate te astept la ploiesti il vreau eu :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Decembrie 20, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Re: Vand Nissan Patrol Y60 4.2 SGX inca valabil... au aparut ceva discutii dar nimic concert... GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Re: Vand Nissan Patrol Y60 4.2 SGX am deja una in curte de vanzare ca altfel o luam eu sa o traforez:D da daca vrei sa faci un bine si un cadou dde sarbatori te astept cu obectul la mine in sat :0:):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Februarie 5, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2018 Re: Vand Nissan Patrol Y60 4.2 SGX se poate inchide. s-a metamorfozat :) GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Re: Vand Nissan Patrol Y60 4.2 SGX Ai facut bors din ea? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Februarie 5, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2018 Re: Vand Nissan Patrol Y60 4.2 SGX A ajuns pe drumul cel bun, la cineva care sa se ocupe de ea. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate