opinion Postat Aprilie 25, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2018 (editat) Re: Vand Nissan Patrol LWB 1994 cu A/C Ziceam sa astept 1 Mai muncitoresc pentru urmatorul up, dar azi in mod deosebit ma simt generos :2dr . 4750 euro. Mai jos nu, ca nimic pe lumea asta nu e moka. La momentul vanzarii se face inscrisul minune ... ala cu instrainat catre x. Altfel pas. Intre timp am spalat rotile, si am uns usile, nu cred ce poate sa faca putina vaselina in anumite locuri. Editat Aprilie 25, 2018 de opinion Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Mai 7, 2018 Autor Partajează Postat Mai 7, 2018 Re: Vand Nissan Patrol LWB 1994 cu A/C Penultimul up :) Valabil pentru inca ~60 zile (cand face anul anuntul) sau 121 vizualizari (can ajungem la 6000 inchidem taraba), sau pana poate se vinde :ha: Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Mai 8, 2018 Autor Partajează Postat Mai 8, 2018 Re: Vand Nissan Patrol LWB 1994 cu A/C Multumesc, se poate inchide. Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate