Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Achizitie p38

Alin Milos

Postări Recomandate

Re: Achizitie p38

la prima vedere a stricat la ea exact ce era mai interesant ''...pernele de aer au fost demontate si inlocuite cu arcuri intarite si amortizoare heavy duty...'' :dr2

pe mine ma intereseaza sa am cat mai putine probleme cu el. Nu vreau sa il scot in off-road, vreau doar sa trag o platforma cu el.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pe mine ma intereseaza sa am cat mai putine probleme cu el. Nu vreau sa il scot in off-road, vreau doar sa trag o platforma cu el.

In cazul asta, mai bine cauta un Disco 1 sau 2, in mintile lui!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

In cazul asta, mai bine cauta un Disco 1 sau 2, in mintile lui!

Am uitat sa mentionez ca este si o chestie legata de gusturi.Imi place mult p38.

Totodata bugetul meu se incadreaza undeva intre 3000-3500 de euro.

Va multumesc ca imi raspundeti la postare!

Link spre comentariu

Deci sa presupunem ca o negociezi la maxim si iti consumi tot bugetul, te-ai intrebat cat costa sa intretii un P38? ... parerea mea e ca dintre toate modelele LR vechi e cel mai scump si cel mai greu de reparat mai ales daca iti face o figura pe partea electronica, macar intreaba vanzatorul daca stie codul EKA

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Deci sa presupunem ca o negociezi la maxim si iti consumi tot bugetul, te-ai intrebat cat costa sa intretii un P38? ... parerea mea e ca dintre toate modelele LR vechi e cel mai scump si cel mai greu de reparat mai ales daca iti face o figura pe partea electronica, macar intreaba vanzatorul daca stie codul EKA

Ok i-am cerut codul eka si mi-a trimis o poza de pe CIV :)

Vanzatorul pare foarte bine intentionat si masina este la el de 5 ani. Mi-a spus ca a schimbat ceva piese la ea si printre ele se numara si nu stiu ce piesa electronica care ii descarca bateria (modul inchidere sau cam asa). In rest masina sustine ca este impecabila si ca nu o sa bag niciun ban in ea. Este un domn pe la aproximativ 50 de ani, pare serios, repet PARE.

Va multumesc,

Alin

Link spre comentariu

Salutare Aline,

Eu as asculta sfatul lui Fery. P38 e super masina dar e mai asa... pentru pasionati cu bani si timp. Pana la urma clar ca banii tai, plăcerea ta si faci cum vrei.

Bafta

Robert

Link spre comentariu

Factorul noroc e foarte important la masinile astea vechi, si modul cum a fost intretinuta, daca omul a fost constiincios motorul si transmisia trebuie sa dureze mult si bine, singura problema e cu partile electrice/electronice gestionate de BEcM ca alea sunt foarte greu de diagnosticat si scumpe de aceea alea uzuale la P38 nu prea mai sunt la dezmembrari si nou te rupe, basca mai are si pacatosenia aia de cutie de transfer pe lant Borg Warner ....oricum o intorc dintre piesele LR din generatia aia pt RR P38 sunt cele mai scumpe, de fapt a si fost cea mai scumpa de noua pe vremea ei... ce sa zic, bafta

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

BWT...esti pe un forum 4x4 si dedicat offroad-ului, nu tractarilor si transportului.

Daca specificai in prima postare era mai simplu!

Chestie de gust si buget, pana la urma faci ce vrei cu banii tai.

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Factorul noroc e foarte important la masinile astea vechi, si modul cum a fost intretinuta, daca omul a fost constiincios motorul si transmisia trebuie sa dureze mult si bine, singura problema e cu partile electrice/electronice gestionate de BEcM ca alea sunt foarte greu de diagnosticat si scumpe de aceea alea uzuale la P38 nu prea mai sunt la dezmembrari si nou te rupe, basca mai are si pacatosenia aia de cutie de transfer pe lant Borg Warner ....oricum o intorc dintre piesele LR din generatia aia pt RR P38 sunt cele mai scumpe, de fapt a si fost cea mai scumpa de noua pe vremea ei... ce sa zic, bafta

M-ati intors. Nu o mai cumpar, m-am orientat spre Terracan.

Sau ce alta masina mi-ati putea recomanda intr-un buget de maxim 4000euro?

Va multumesc,

Alin

Link spre comentariu

M-ati intors. Nu o mai cumpar, m-am orientat spre Terracan.

Sau ce alta masina mi-ati putea recomanda intr-un buget de maxim 4000euro?

Va multumesc,

Alin

In cazul asta, topicul de aici se inchide!

Deschide un nou topic in sectiunea dedicata sau sectiunea "Discutii diverse"!

Bafta la achizitie!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Discovery 300Tdi '97-'98 in stare buna...asta e cel mai usor si ieftin de intretinut

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare