danciucu Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 Salutare, Nu stiu daca am deschis unde trebuie topicul. Ideea e ca s-a impuscat cumva furtunul de la servodirectie , chiar la jumatatea lui fata de capete. Nu inteleg cum , pur si simplu are ca o gaura de ac si pe acolo curge uleiul. Intrebarea mea este daca cineva stie in Rm. Valcea un loc unde se poate repara , poate inlocui firtunul, resertizat, nu stiu, un loc care se ocupa de hidraulice in Valcea. Multam XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Iunie 28, 2017 Partajează Postat Iunie 28, 2017 Re: Reparatie furtun servo frana in Valcea ProFlex Valcea .... date de contact pe google ..(stiu ca au o noua locatie) Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Iunie 28, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2017 Re: Reparatie furtun servo frana in Valcea Multam fain, maine merg la ei XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Iunie 29, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2017 Re: Reparatie furtun servo frana in Valcea Nu lucrează cu persoane fizice XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Iunie 29, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2017 Re: Reparatie furtun servo frana in Valcea Pana la urma am gasit un magazin atelier langa kaufland, 48 de lei înlocuire, sertizare furtun. XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate