stanley Postat Iunie 29, 2017 Partajează Postat Iunie 29, 2017 (editat) Un cunoscut este interesat de a-si procura SH din Germania un Defender generatia Td4, cu motor de origine Ford. Pe site-ul mobile.de ar exista oferte, bineinteles ca dupa iesirea din fabricatie preturile la SH au "sarit" mult in sus, dar pasiunea costa ! Am inteles ca intre 2007-2012 s-a fabricat varianta Td4 cu motor Ford de 2,4 litri, iar dupa 2012 Td4 cu motor de 2,2itri. Poate cineva sa faca niste comentarii privind diferentele dintre cele doua variante din punctul de vedere al motorizarii (si nu numai)? Ce varianta se recomanda pentru un SH? Eu am avut 6 ani (intre 2004-2010) un 90 Td5 de care, sincer, am fost multumit, cel putin dpdv al motorului si al mecanicii Se spune ca cel mai fiabil motor era 300 tdi, dar omul vrea un model mai recent, oricum fabricat dupa 2007, am inteles ca la modelele cu motorizare Td4 s-au facut si imbunatatiri la nivelul confortului interior, bord, etc Editat Iunie 29, 2017 de Astral Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate