Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Subaru Forester - pana in 2002 - intrebari, discutii, pareri

sharpe

Postări Recomandate

Salut.

Sunt in cautare de un Forester, as prefera modelul fabricat pana-n 2002 fiindca din cauza de finante si fiindca-s de parere ca masinile s-au facut pana prin 2004, dupa care masinile au ajuns ele insele consumabile.Deocamdata avem o Kia Sportage din 2000 motor benzinar 2000 128 de cai, tanc de masina pe caroserie (sasiu),diferential spate autoblocant, un cuplaj fata spart deci e 3x4 masina. Asa ca m-am orientat tot spre un motor 2000 aspirat.Si aici sunt interesat de consumul real oras vs exterior fiindca daca se apropie sensibil de cel de la Kia (15 oras, 12 exterior mers 100-130) atunci pas, ramane Kia.As mai fi interesat de un kit de inaltare, mi se pare cocosat rau de spate Foresteru, si cand spun kit de inaltare ma refer la 4-5 cm nu s-o urc in pom.Asa ca :

-pentru cei care au avut si citit despre ea la ce sa ma astept ca si probleme de mecanica/electrica/intretinere/consum.

-exista la Forester optiunea de dif spate autoblocant? (chiar daca nu e raportul care e pus pe 2.0 nu-i problema ca stiu sa desfac un diff si sa-i schimb miezul pe raportul masinii) si daca exista, la ce bani se gaseste un diferential autoblocant pentru modelul de pana-n 2002?

alte probleme pentru care e cunoscuta masina.

multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare