Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vibratie- trocaneala si eroare suspensie

LucaG

Postări Recomandate

Buna seara,

Recent am schimbat toata suspensia, totul bine si frumos, nu am calibrat suspensia inca pentru ca am scos bornele de la baterie inainte sa incep operatiunea si m am gandit ca se vor salva parametrii

O prima problema a masinii ce nu tine de suspensie este un conector numit ' Capact Termostat' cod LR 073372 este crapat si imi pierde antigelul in 15 minute... eu am continuat sa merg si sa umplu cat de des pot ( sper ca nu am facut o prostie) zilele astea voi schimba piesa.

Problema principala este ca apare imprevizibil un sunet (trocanit si o vibratie o simt eu) pe partea soferului iar imediat eroare la suspensie cu " Normal height only".

Sunt putin speriat si dezamagit... va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi si posibile probleme.

PS: turatia nu se mentine intodeauna perfect constant o jumate de milimetru mai fluctueaza in anumite momente

LATER EDIT: Am cautat pe net problema asemantoare si pot sa asociez cu urmatorul video, cam acelasi sunet, omu spune ca era de la un senzor:

Cu mare respect,

Luca

Editat de LucaG
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare