vitalies Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Salutare - am o intrebare pentru cunoscatori - ce tip de body lift este mai bun pentru samurai ? (si de ce?)- uitati pozele: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: body samurai??? ai adus bre cotetzu? vedem si noi ceva poze? Sa-l stapanesti sanatos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: body samurai??? primul,deoarece cel de-al doilea este mai sensibil (atat la rugina cat si din punct de vedere fizic) si din cate am observat pe mai muulte site-uri al 2-lea este de vitara cu toate ca la calmini apare pt samurai(am impresia ca poza este doar generica) eu am luat de la calmini si este ca primul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: body samurai??? aha - uite-l aci :wink: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: body samurai??? yuuuuupppppppiiiiiiieeeeeee, sa- l porti sanatos.uite, galloperul a dezumflat o roata de suparare :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: body samurai??? Doctore, lasi tu autobuzul sa planga de off si dor si ajungi sa "te dai" cu veveritele ? :ha: :ha: :ha: ... vezi ca astia nu pleaca la drum fara sa aiba in portbagaj cate un saculetz cu alune si ghinde :ha: :ha: :ha: ... PS : Sa-l "porti" sanatos ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: body samurai??? Sa-l stapanesti sanatos :h5 Primul tip e mai indicat. Si al doilea daca il faci cum trebuie si caroseria e in stare buna merge fara probleme. Cel din poza 2 e cel care il vand Calmini,noi am luat de la ei si e pe Gandalf. Modelul 1 am vazut ca-l vand in Anglia pe tot felul de siteuri. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: body samurai??? vitalies, sa-l stapanesti sanatos si sa te duca unde vrei tu, numai in anglia nu :ha: :ha: :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: body samurai??? sa-ti traiasca. ai venit cu ea pe roti din UK? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: body samurai??? @ionut73 - aha si s-a comportat foarte bine am mers si 130 cu ea. Singura problema e cu electromotorul - are faze cand nu merge - cred ca sunt carbunii de vina, dar asa am luat-o stiam de problema. http://photofile.name/photo/vitalies/95234204/xlarge/102402112.jpg @valy - nu mai vreau Anglia dpdv rutier :bleah :ha: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: body samurai??? @vitalies, multumesc din suflet pentru piese! :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: body samurai??? Cea mai scurta cale de la test-drive la masina in fata portii! Bravo Vitali, sa o stapinesti sanatos si sa faci Galloperul de ras cu ea :grin: Aaaa... si ar mai fi ceva: nu uita sa o uzi, ca altfel o ia rugina si e pacat :2dr :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: body samurai??? Poza aia cu kilometrajul era la vale si cu vand din spate? :ha: :twisted: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: body samurai??? Deci da, sa-l stapanesti sanatos. :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: body samurai??? mulumesc pentru urari :h5 o ud la Bozioru, Tzupare - de fapt era un tir care se proptise in bara din spate :ha: :ha: :ha: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: body samurai??? Sa-l calaresti sanatos si fara incidente!! :Hr :Hr :Hr L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: body samurai??? Faină veveriÅ£a, să o stăpaneÅŸti sănătos. ... se vede că e englezoaică ÅŸi după cum parchează . :ha: :ha: :ha: ... pe invers faţă de celelalte maÅŸini. :ha: :ha: :ha: ... ceva detalii de preÅ£, se poate? Felicitari. " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: body samurai??? ... ceva detalii de preÅ£, se poate? 800 de lire Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 31, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: body samurai??? in alta ordine de idei - tot fiind in studierea profunda a subiectului sami :grin: am dat de doua tipuri de cercei (asa cred ca se cheama) unele articulate altele fixe - care sunt mai bune si care sunt avantajele si dezavantajele fiecaruia? Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: body samurai??? cerceii aia se cheama shakle-uri! acum sa incerc sa-ti raspund la intrebare! de ce ai nevoie de ele? pt a beneficia de un lift de cativa inchi! ok? atunci cele din poza a doua sunt mai indicate.daca le montezi doar pt a flexa mai bine in teren atunci cei din poza 1. avantaje si dezavantaje...depinde ce vrei sa faci cu masina,dar imagineaza-ti ca cele din prima poza actioneaza ca niste balamale...stau inchise-deci no lift. cei care se pricep mai bine poate-ti pot da mai multe explicatii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Octombrie 31, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2008 (editat) Re: body samurai??? cerceii aia se cheama shakle-uri! in engleza stiam cum se cheama - doar asa le-am gasit, nu stiam daca exista vreun termen mai mioritic :) merci ptr raspuns - la cele tip balama cei care le vind zic ca ai 2 inch lift cu ele flectate si se extind pana la 4 cand flecteaza. Editat August 16, 2014 de Astral VREUN/VREO ...FARA CRATIMA !!! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: body samurai??? [ai 2 inch lift cu ele flectate si se extind pana la 4 cand flecteaza. ...pisibil,insa in cazul in care le iei pe alea sa-ti iei si bucsele tampon de rezerva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Re: body samurai??? clar cele cu flex. mai ales ca iti faci un samurai de dat, singura modalitate de a lucra suspensiile mai serios sunt cerceii cu flex. oricum ca ei sa se extinda la 4 inch ai nevoie si de amortizoare mai lungi. mai isteti decat astia de i-ai pus tu mai sus sunt cerceii numiti terraflex ( da un search). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate