Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

08 iulie, spre Grohotiș

iulianul

Postări Recomandate

Mâine am vrea sa mergem in zona Grohotiș, la joaca, traseu mediu, suntem cu copii. Dacă vrem, așternem și un grătar. Indicate sunt MTuri sau Simex și un troliu, deși cred ca s-a uscat după ploi.

Se acoperă toată plaja de dihănii, de la samurai la patrol, respectiv eu și Dan Soare :grin:.

Doritorii sunt așteptați sa confirme aici.

Iulian

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: 08 iulie, spre Grohotiș

Eu sunt la comarnic...am MT....fara troliu...chingi....si doi copii....daca stabilim un punct de intalnire pana la intrarea in traseu si e mai soft...ca sa nu va incurc...ma lipesc si eu

vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure

toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada

SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA

Link spre comentariu

Tommy, plimbare prin parc nu e, nu stam pe forestiere, e pădure+gol alpin+peisaje, dar dacă nu e proaspăt plouat, cu crema fresh :grin:, MTul ar trebui sa fie suficient. Nici prea de speriat, e un traseu mediu. Ești bine venit, ne vedem la Câmpina, probabil in jur de 10h00.

Link spre comentariu

Ok. Dati un telefon cand sunteti la Ploiesti. 0723.842.660, sau un punct de intalnire in campina.

Editat de Astral

SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA

Link spre comentariu

Iesirea s-a comis ieri in 3 masini: Patrol,Samurai si Vitara. Noroi destul dar nu foarte grav.

S-a facut mult off-road-am ajuns in B la orele 22.

Am urcat in creasta Grohotisului pe la stina din Secara-traseu fain ce incepe din Tesila(cunoscatorii stiu:grin:).

Apoi am incercat un redescopery-si mi-a iesit! Am cautat la picior intrarea in padure pe un traseu foarte frumos ce coboara abrupt pina in forestierul de pe Valea Clabucet-cel ce vine de la Stefesti(ma dusese Bobaru pe el cu ceva vreme in urma).

Traseul e necirculat,one-way(cu siguranta nu-l mai puteam urca),copaci in drum si cu o portiune finala spectaculoasa printr-un piriu plin cu bolovani-cam 300m. Dar ne-am descurcat!:h5

Am facut apoi stinga pe un forestier secundar iar din capatul lui am urcat prin padure sustinut pina am intersectat drumul ce vine de la Schiulesti spre creasta Grohotisului. Asta am facut si noi-stinga spre creasta,atingind-o a doua oara intr-o zi.

Fiind tirziu am renuntat la planul initial de a cobori pe Valea Negrasului si am coborit in Valea Doftanei pe traseul classic de creasta. Vremea a fost superba,masinile s-au comportat exemplar!

Astept ca amicii de calatorie sa puna poze.

Link spre comentariu

Felicitari pentru iesire...eu cred ca am facut bine ca nu am mai venit...riscam sa va incurc...si avem si pitici cam mici de varsta pentru asa un traseu. Poate data viitoare reusesc sa vin singur

Link spre comentariu

Domnu Andrei cu Vitara,parca ti-a placut la nebunie iesirea,ai spus ca n-ai mai facut asa ceva!

Pai pune si tu niste poze si filmulete,ca parca facurati tu si colegu-copilotu!!:cn

Sa se bucure si ochii nostri!:tk

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Imi cer scuze pentru asemenea intarziere. M-am bucurat cam mult de peisaj si activitate incat am uitat sa apas pe butonul de filmare. Am reusit doar un filmulet cu trolierea lui Iulian.

. Urmatoarea e cu video si fotografie intens, promit !
Link spre comentariu

O iau razna când văd oameni în raza de acțiune a troliului. Mai ales copii, neștiutori!

Îmi cer scuze, e offtopic, dar nu m-am putut abține.

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare