ovidiu cica Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Pt Camiloi care va merge si pe asfslt dar si pe forestiere ce considerati ca ar fi mai bun? sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koais Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Re: Bf Goodrich AT ko2 sau Good Year Wrangler MT/R BFG KO2 pentru ca am si nu mi-am mai lua altceva, dacat tot KO2 (sau KO3 pana fac eu 60 000km cu astea) Nemo me impune lacessit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Re: Bf Goodrich AT ko2 versus Good Year Wrangler MT/R Cam compari mere cu pere, dar, hai, treaca....:wink: Pentru Camiloi si pentru ce vrei tu de la el, sunt absolut suficiente AT-urile. Eu am avut Wrangler MT pe Mazdoaică si mi s-au parut foarte proaste pe asfalt, mai ales daca era ud si nici pe noroi nu mi s-au parut teribile, drept pentru care m-am reintors la BFG AT. Cauciucul anvelopelor Wrangler mi s-a parut foarte dur, lucru confirmat si de alti posesori intr-o discutie referitoare la aceste anvelope. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
cos Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Re: Bf Goodrich AT ko2 versus Good Year Wrangler MT/R Si io zic la fel , stiu AT-urile in cauza pe masini de vanatoare si pe una de expeditie ( Y61) si inclin sa cred ca-s bune rau la duba in cauza ca ar merge majoritar pe drumuri relativ bune ( sa dea Sefu'de la ultimul etaj sa faca 5% drumuri nebatute , ar fi o mare aventura ) . Cum nu cred ca o sa bagi vagonu' la mlastina ( caz in care e muult mai bine cu MT dar nu cu aplauze ) ... ar merge AT . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiu cica Posted July 11, 2017 Author Share Posted July 11, 2017 Re: Bf Goodrich AT ko2 versus Good Year Wrangler MT/R Camloiu a venit dotat cu BF Goodrich AT dar sunt cam vechi - conform DOT ,desi nu vad la nici unul urme intre profil sau pe lateral care sa imi arate iimbatranirea Deci d-aia sunt asa ieftine Mt -urile de la Goodyear ! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted July 11, 2017 Share Posted July 11, 2017 Re: Bf Goodrich AT ko2 versus Good Year Wrangler MT/R De curiozitate, ce DOT au ? Ca am o banuiala ca alea sunt "mai originale" decat alea care ajung pe aici, pe plaiuri mioritice, respectiv calitatea cauciucului e mult mai buna.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiu cica Posted July 12, 2017 Author Share Posted July 12, 2017 Re: Bf Goodrich AT ko2 versus Good Year Wrangler MT/R parca 2004 sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiu cica Posted July 12, 2017 Author Share Posted July 12, 2017 Re: Bf Goodrich AT ko2 versus Good Year Wrangler MT/R daca am capatat trecere inaintea dvoastra indraznesc sa mai pun intrebare: - intre BFG AT second ca si noi dot 2016 la 500lei /buc si BFG MT noi cu factura la 638 lei/buc ce ati alege ??? sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koais Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 Re: Bf Goodrich AT ko2 versus Good Year Wrangler MT/R BFG AT KO2 noi. Nu stiu ce dimensiune vrei tu, dar eu am dat pe 225x80 R16 650 lei cu tot cu montaj si echilibrare Am avut inainte BFG AT KO si trag concluzia dupa 2 veri si o iarna ca sunt mult peste prima generatie. Mai ales in afara drumului si pe zapada. Nemo me impune lacessit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted July 12, 2017 Share Posted July 12, 2017 Re: Bf Goodrich AT ko2 versus Good Year Wrangler MT/R parca 2004 Da-le repede la groapa de gunoi ca le-a cam venit sorocul ! 13 ani e chiar prea mult ! daca am capatat trecere inaintea dvoastra indraznesc sa mai pun intrebare: - intre BFG AT second ca si noi dot 2016 la 500lei /buc si BFG MT noi cu factura la 638 lei/buc ce ati alege ??? Daca sunt si modelul nou de care zice Mihai @Koais, atunci ia-le repede ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiu cica Posted July 13, 2017 Author Share Posted July 13, 2017 Re: Bf Goodrich AT ko2 versus Good Year Wrangler MT/R te sun sa te rog ceva ! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AXP Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Re: Bf Goodrich AT ko2 versus Good Year Wrangler MT/R Ce pot sa spun din experienta personala ca MT de la BF Godrich KM2 235/85x16, am cumparat pe la 620-630 RON/bucata, de peste un an de zile, iar comportamentul on road este decent, rulez pe autostrada pana la 130 km/h, iar off road este bun, este foarte rezistent la tavalit pe toate coclaurile, ..., pietre, lemne, cioate, ..., padure, in schimb nu exceleaza pe zapada. Mai pot spune din experienta unor prieteni ca tin peste 30000km, umblat preponderent tot in conditii vitrege, ..., bolovani, prin paraie, cioate, ..., padure, ..., peste 3 ani de zile, fara nici o taietura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiu cica Posted July 13, 2017 Author Share Posted July 13, 2017 Re: Bf Goodrich AT ko2 versus Good Year Wrangler MT/R Aceleasi aprecieri le-am primit pt Mt de la Cos ! Pana luni trebuie sa decid ! Multumesc sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts