speeduhh Postat Iulie 12, 2017 Partajează Postat Iulie 12, 2017 (editat) Salutari, s-a mai confruntat cineva cu problema asta pe pinin (sau pe alte automate)? Cand o bag in drive sau reverse smuceste un pic. Dupa in mers nu o simt cu schimba, rareori simt usor ca schimba intre 1-2 in rest nimic. In overdrive intra si merge lin. Altceva ce mai face este ca atunci cand pun in Drive nu se aprinde mereu becul, trebuie sa o misc un pic fata-spate pana face contact. Momentan este dusa la un service pe strada firuta unde mi-a zis ca ar putea fi puntea de supape (nu e confirmat) dar astept un verdict si un estimat de pret (de vreo saptamana). Merci. Editat Iulie 12, 2017 de speeduhh Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Iulie 12, 2017 Partajează Postat Iulie 12, 2017 Re: Cutie automata 2.0 GDI smuceste cand este bagata in Drive sau in Reverse Nu cred ca e vreo problema daca zici ca nu smuceste violent. Mai ales ca in mers merge frumos. Verifica nivelul lichidului. Daca e prea mult sau prea putin se poate sa faca figuri. Nu prea cred sa ai probleme cu blocul de valve. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate