Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90

Suparici
 Share

Recommended Posts

De cateva zile, de sambata mai exact sunt proaspatul posesor al unui:

Land Cruiser Kzj 90

An 1999

Motor 3.0 D 1KZ-TE, 125 CP

198.000 km

Mt-uri obosite

Masina nu este in cea mai buna stare dar nici foarte proasta, necesita putina atentie si o revizie urgenta:

- distributie

- uleiuri filtre

- ceva rulment fata stanga zicea fostul proprietar ca ar trebui schimbat

- pompa de servodirectie scoate zgomot cand virez. pe toata cursa nu doar la maxim. probabil trebuie inlocuita

- din diferentialul fata se cam scurge ulei si cred ca trebuie reglat grupul cae prea mare jocul (parerea mea) :)

- burdufe planetare.

- bucse bara stabilizatoare

- frana de mana nu tine + o revizie si la frane

- + alte maruntisuri :)

wish me luck :grin: :h5

Re: O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90

Felicitari pentru masina. Sa te poarte sanatos. :bravo

Daca ajungi prin Baia Mare cu ea, te putem si noi ajuta cu remedierea unor probleme.

Mare atentie la reglajul diferentialului.

Inainte de al desface, sa ai simeriguri pregatite. :grin:

Vezi ca frana de mana este cu saboti in interiorul discurilor spate. Se cam gripeaza parghiile de actionare si se tocesc sabotii. Cand scoti discurile spate, vezi ca au niste gauri cu filet pentru suruburi de 6 ca sa le depresezi.

Felicitari pentru masina!

Felicitari domnule !

... jos plasticele ! ... traiasca fierul si tabla ! ...

PS : S-o stapanesti sanatos !

• 4 weeks later...

incet incet mai lucrez cate ceva la ea. am mutat ceterasii, statia,antena de pe aro :grin: si am confectionat placa pt troliu, mai trebuie sudata vopsita si sus cu ea. :wink:

incet incet mai lucrez cate ceva la ea. am mutat ceterasii, statia,antena de pe aro :grin: si am confectionat placa pt troliu, mai trebuie sudata vopsita si sus cu ea. :wink:

Parerea mea este ca nu e bine ce faci.

Ai prea putine puncte de legare a placii de troliu. Doar cate un surub in fiecare parte. Treaba asta e extrem de riscanta. Orice placa de troliu trebuie prinsa in cel putin doua suruburi pe fiecare parte.

De ce nu folosesti si cele doua suruburi de sub fiecare lonjeron de sasiu?

download/file.php?id=19414&mode=view

download/file.php?id=19413&mode=view

Ce la fix a intrat statia in bord. Super. :grin:

Bafta

multmuesc baieti de urari, Max de sfaturi. :)

@ Max. In prima poza nu se vede dar in a 3-a daca te uiti atent pe sasiu, e prinsa in cede doua suruburi ale carligelor de remorcare o tabla care o sa vina sudata in continuarea placii. in total o sa fie cele 4 suruburi ale carligelor + cele doua suruburi din fata prinse si sus si jos. :grin: :h5

multmuesc baieti de urari, Max de sfaturi. :)

@ Max. In prima poza nu se vede dar in a 3-a daca te uiti atent pe sasiu, e prinsa in cede doua suruburi ale carligelor de remorcare o tabla care o sa vina sudata in continuarea placii. in total o sa fie cele 4 suruburi ale carligelor + cele doua suruburi din fata prinse si sus si jos. :grin: :h5

In cazul acesta, mare atentie la suduri. Sa fie facute profi. Cel mai bine era daca placa de jos era intr-o bucata cu bucatile care vin prinse de suruburile de la carlig. Sarcinile sunt foarte mari si nu e de glumit.

Te-am si reperat cu ea intr-o zi in oras .. nu stiam cine esti dar ti-am vazut colantul de pe masina si in 15 secunde am aflat toate informatiile despre tine.

Sa ai bafta de ea, sa o pui la punct asa cum vrei tu, sa te duca pe unde vrei tu si cel mai important sa o folosesti sanatos. :bravo

• 10 months later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use