Suparici Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 De cateva zile, de sambata mai exact sunt proaspatul posesor al unui: Land Cruiser Kzj 90 An 1999 Motor 3.0 D 1KZ-TE, 125 CP 198.000 km Mt-uri obosite Masina nu este in cea mai buna stare dar nici foarte proasta, necesita putina atentie si o revizie urgenta: - distributie - uleiuri filtre - ceva rulment fata stanga zicea fostul proprietar ca ar trebui schimbat - pompa de servodirectie scoate zgomot cand virez. pe toata cursa nu doar la maxim. probabil trebuie inlocuita - din diferentialul fata se cam scurge ulei si cred ca trebuie reglat grupul cae prea mare jocul (parerea mea) :) - burdufe planetare. - bucse bara stabilizatoare - frana de mana nu tine + o revizie si la frane - + alte maruntisuri :) wish me luck :grin: :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Sorin Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Re: O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90 s-o stapinesti sanatos si sa te duca unde vei vrea tu zambeste...maine poate va fi mai rau Link to comment Share on other sites More sharing options...
sop Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Re: O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90 Supariciule, iti spun si aici...Felicitari pentru achizitie! Sa ai noroc de ea si sa te tina mult fara probleme. :bravo Good luck! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Re: O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90 Felicitari pentru masina. Sa te poarte sanatos. :bravo Daca ajungi prin Baia Mare cu ea, te putem si noi ajuta cu remedierea unor probleme. Mare atentie la reglajul diferentialului. Inainte de al desface, sa ai simeriguri pregatite. :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdaddy Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Re: O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90 Bravo Supariciule!!! :banana :banana Felicitari si sa te poarte sanatos peste tot unde vrei tu! :h5 Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest caliche Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Re: O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90 oare asta supari ma mai poate trage ca aro?......sau o impingem Link to comment Share on other sites More sharing options...
aztec Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Re: O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90 Jucarie e Tico.. Asta e MASINA. Sa-ti faca viata fericita. ... undeva, candva, altundeva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgenis Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Re: O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90 Vezi ca frana de mana este cu saboti in interiorul discurilor spate. Se cam gripeaza parghiile de actionare si se tocesc sabotii. Cand scoti discurile spate, vezi ca au niste gauri cu filet pentru suruburi de 6 ca sa le depresezi. Felicitari pentru masina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest koala Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Re: O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90 Felicitari domnule ! ... jos plasticele ! ... traiasca fierul si tabla ! ... PS : S-o stapanesti sanatos ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcel Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Re: O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90 Good luck!!! :grin: :h5 I Have No Idea What You Are Talking About Link to comment Share on other sites More sharing options...
atar Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Re: O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90 I wish you luck! :h5 "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suparici Posted October 28, 2008 Author Share Posted October 28, 2008 Re: O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90 Multumesc de urari si sfaturi!!! :grin: :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levo Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Re: O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90 Foarte faina! Am vazut-o in Zorilor. S-o stapanesti sanatos! http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Re: O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90 bafta ... :1 pentru masina Link to comment Share on other sites More sharing options...
winetou 007 Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Re: O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90 Se poate incepe proiectul fundatia e gata.Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suparici Posted November 25, 2008 Author Share Posted November 25, 2008 Re: O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90 incet incet mai lucrez cate ceva la ea. am mutat ceterasii, statia,antena de pe aro :grin: si am confectionat placa pt troliu, mai trebuie sudata vopsita si sus cu ea. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
whoratiu Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Re: O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90 Sa va purtati sanatosi unu pe altu'!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirciulica Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Re: O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90 Success si sa te poarte sanatos. Am sa urmaresc cu interes acest topic. Noroc si muuulta bafta !! :h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Re: O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90 incet incet mai lucrez cate ceva la ea. am mutat ceterasii, statia,antena de pe aro :grin: si am confectionat placa pt troliu, mai trebuie sudata vopsita si sus cu ea. :wink: Parerea mea este ca nu e bine ce faci. Ai prea putine puncte de legare a placii de troliu. Doar cate un surub in fiecare parte. Treaba asta e extrem de riscanta. Orice placa de troliu trebuie prinsa in cel putin doua suruburi pe fiecare parte. De ce nu folosesti si cele doua suruburi de sub fiecare lonjeron de sasiu? download/file.php?id=19414&mode=view download/file.php?id=19413&mode=view Ce la fix a intrat statia in bord. Super. :grin: Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suparici Posted November 26, 2008 Author Share Posted November 26, 2008 Re: O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90 multmuesc baieti de urari, Max de sfaturi. :) @ Max. In prima poza nu se vede dar in a 3-a daca te uiti atent pe sasiu, e prinsa in cede doua suruburi ale carligelor de remorcare o tabla care o sa vina sudata in continuarea placii. in total o sa fie cele 4 suruburi ale carligelor + cele doua suruburi din fata prinse si sus si jos. :grin: :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Re: O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90 multmuesc baieti de urari, Max de sfaturi. :) @ Max. In prima poza nu se vede dar in a 3-a daca te uiti atent pe sasiu, e prinsa in cede doua suruburi ale carligelor de remorcare o tabla care o sa vina sudata in continuarea placii. in total o sa fie cele 4 suruburi ale carligelor + cele doua suruburi din fata prinse si sus si jos. :grin: :h5 In cazul acesta, mare atentie la suduri. Sa fie facute profi. Cel mai bine era daca placa de jos era intr-o bucata cu bucatile care vin prinse de suruburile de la carlig. Sarcinile sunt foarte mari si nu e de glumit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheliosu Posted November 26, 2008 Share Posted November 26, 2008 Re: O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90 dupa ce o scoti in teren o sa iti schimbi nik-ul ,vei fi fericitul nu supariciul , sa te poarte sanatos si sa te bucuri de ea KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted November 27, 2008 Share Posted November 27, 2008 Re: O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90 te invidiez sincer :bravo Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link to comment Share on other sites More sharing options...
flyer Posted November 30, 2008 Share Posted November 30, 2008 Re: O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90 Te-am si reperat cu ea intr-o zi in oras .. nu stiam cine esti dar ti-am vazut colantul de pe masina si in 15 secunde am aflat toate informatiile despre tine. Sa ai bafta de ea, sa o pui la punct asa cum vrei tu, sa te duca pe unde vrei tu si cel mai important sa o folosesti sanatos. :bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALPINA Posted October 10, 2009 Share Posted October 10, 2009 Re: O noua jucarie, un nou proiect!! KZJ 90 poze recente? a fost cumva inmatriculata in AG?inainte de CJ....? NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts