Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

End of Saga...sau un nou inceput?

giorgel

Postări Recomandate

Re: End of Saga...sau un nou inceput?

Si crezi tu ca daca ar fi avut o suspensie cu cursa mult mai lunga , gen + 10 sau mai mult , nu s-ar fi rasturnat ? Ca din cate stiu eu masinile la open sunt si o leaca mai scurte , ceea ce nu ajuta in situatia data ...

Roll cage , DA , e o masura de protectie , dar totusi colegul nostru , nu a patit nimic , asa am inteles .

Sunt curios tare , daca ar fi avut roll cage , cat ar fi fost diminuat dmg-ul pe caroserie ...

Sincer cred ca aproape toti cei care au masini de standard

si ies regulat mai parcurg si scurte portiuni de open sau extrem uneori.

Colegu, eu nu m-am referit la suspensie, o masina de open este scurta, si aproape toata din țeava, nu are aproape 3 tone greutate etc.

Ai dreptate cand spui ca majoritatea parcurgem scurte portiuni, dar eu stiu pe ce trasee merg eu si cam tot traseul este open sau extrem .

Cu stima, Alexey.

Nissan Patrol Y61 SWB - Pif

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Majestate,urata treaba,bine ca esti tu ok!:al

Dar stiu pe unul care dezmembreaza un Nissan ca al tau...aceiasi culoare...vrea caracatite...deja a vandut una-alta de pe ea,grabeste-te sa iei caroseria!!:ha::ha::ha:

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Bine ca nu ai patit mare lucru.Daunele personale de multe ori sunt pe viata.Tabla se face.

Da, bine ai spus centura e esentiala. Nici nu pot sublinia destul asta.

Pe de alta parte patrolul are o tendinta de a rupe pamantul sub el. Lat, greutate mare, se simte.Prin drumuri de padure pe unde M-ul a trecut fluierand, cu Patrolul am trecut cu ghidaj si emotie.. Trebuie tinut cont de asta .Irod ar putea povesti mai multe, doar ca el a avut noroc cu o buturaga strategic ramasa de sprijin :wink:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare