Alexey86 Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Re: End of Saga...sau un nou inceput? Si crezi tu ca daca ar fi avut o suspensie cu cursa mult mai lunga , gen + 10 sau mai mult , nu s-ar fi rasturnat ? Ca din cate stiu eu masinile la open sunt si o leaca mai scurte , ceea ce nu ajuta in situatia data ... Roll cage , DA , e o masura de protectie , dar totusi colegul nostru , nu a patit nimic , asa am inteles . Sunt curios tare , daca ar fi avut roll cage , cat ar fi fost diminuat dmg-ul pe caroserie ... Sincer cred ca aproape toti cei care au masini de standard si ies regulat mai parcurg si scurte portiuni de open sau extrem uneori. Colegu, eu nu m-am referit la suspensie, o masina de open este scurta, si aproape toata din țeava, nu are aproape 3 tone greutate etc. Ai dreptate cand spui ca majoritatea parcurgem scurte portiuni, dar eu stiu pe ce trasee merg eu si cam tot traseul este open sau extrem . Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Re: End of Saga...sau un nou inceput? Majestate,urata treaba,bine ca esti tu ok!:al Dar stiu pe unul care dezmembreaza un Nissan ca al tau...aceiasi culoare...vrea caracatite...deja a vandut una-alta de pe ea,grabeste-te sa iei caroseria!!:ha::ha::ha: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Corondan Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Re: End of Saga...sau un nou inceput? Bine ca nu ai patit mare lucru.Daunele personale de multe ori sunt pe viata.Tabla se face. Da, bine ai spus centura e esentiala. Nici nu pot sublinia destul asta. Pe de alta parte patrolul are o tendinta de a rupe pamantul sub el. Lat, greutate mare, se simte.Prin drumuri de padure pe unde M-ul a trecut fluierand, cu Patrolul am trecut cu ghidaj si emotie.. Trebuie tinut cont de asta .Irod ar putea povesti mai multe, doar ca el a avut noroc cu o buturaga strategic ramasa de sprijin :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate