Preda George Postat Iulie 24, 2017 Partajează Postat Iulie 24, 2017 Salutare! Am o problema la Suzuki Grand Vitara 2.0 diesel. S-au rupt furca de la ambreiaj așa că am schimbat tot kit-ul. Deci am pus placa, disc, rulment și furca, toate noi. Kit am pus exedy iar furca noua pe original. Mașina merge bine, schimba, trage, nu patinează însă am identificat o bătaie doar cu ambreiajul calcat și la o turație de peste 1500 -2000 rpm. Mecanicii din service spun că este discul rigid și bat arcurile dar de va lăsa. Nu știu ce să cred. Nu am trepidație, doar zgomot de bătaie care creste in frecventa odată cu turația. Piesele le am pus eu pe mașina exact după carte, deci nu cred sa fie ceva pus greșit. Credeți că poate fi discul sau ceva defect de fabricație? Eu cazul sa desfac din nou? Sau sa stau liniștit poate de lăsa? Vă mulțumesc! P$ volanta e simpla nu cu masa dubla Cauta! Nici albina nu gasaeste miere in fiecare floare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate