tourette89 Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Pe scurt, vin dinspre Sibiu, vreau sa ajung la Mamaia si ca de obicei ma bate Bucurestiul. GPS-ul zice s-o iau pe centura sud, prietenii zic ca centura sud e dezastru. Estimez ca voi iesi de pe A1 in jurul orei 5 - 5.30. Ajutati-ma cu un traseu, nu vreau sa pierd vremea plimbandu-ma aiurea prin Bucale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Re: Traversare Bucuresti de pe A1 catre A2 La ora aia, poţi merge liniștit pe centură, prin sud. E cel mai rapid/direct spre A2. Drum bun! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Iulie 26, 2017 Partajează Postat Iulie 26, 2017 Re: Traversare Bucuresti de pe A1 catre A2 La ora aia atenție la priorități pe centura de sud, ai câteva stopuri pe care mulți nu le știu/bănuiesc. Drum bun! N.B. - ce-oi căuta la Mamaia, Dumnezeu știe. Dacă tot o iei pe centura de sud, mai bine fă dreapta către Giurgiu și ține-o tot înainte.... :grin: AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Iulie 26, 2017 Partajează Postat Iulie 26, 2017 (editat) Re: Traversare Bucuresti de pe A1 catre A2 Banuiesc ca deja ai trecut de Bucuresti. Eu prefer Centura de nord, 40 km, din care 2/3 este pe 2 benzi, sensuri giratorii. Centura de sud are 35 km pe o banda si intersectii fara prioritate. La ora 5 e ok si traversarea Bucurestiului. Editat Iulie 26, 2017 de Cristian Irimescu Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Iulie 26, 2017 Partajează Postat Iulie 26, 2017 Re: Traversare Bucuresti de pe A1 catre A2 foloseste Waze cu incredere Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tourette89 Postat Iulie 26, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2017 Re: Traversare Bucuresti de pe A1 catre A2 La ora aia atenție la priorități pe centura de sud, ai câteva stopuri pe care mulți nu le știu/bănuiesc. Drum bun! N.B. - ce-oi căuta la Mamaia, Dumnezeu știe. Dacă tot o iei pe centura de sud, mai bine fă dreapta către Giurgiu și ține-o tot înainte.... :grin: Eu vreau la munte, nu la mare... Doamnele astea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tourette89 Postat Iulie 26, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2017 Re: Traversare Bucuresti de pe A1 catre A2 foloseste Waze cu incredere Waze ma baga cu incredere prin mijlocul Bucurestiului. Nu zic ca n-ar merge dar tocmai de asta am deschis threadul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Iulie 26, 2017 Partajează Postat Iulie 26, 2017 Re: Traversare Bucuresti de pe A1 catre A2 Waze ma baga cu incredere prin mijlocul Bucurestiului. Nu zic ca n-ar merge dar tocmai de asta am deschis threadul waze te baga pe unde e mai rapid.. Ai sa razi dar eu ma duc cu el acasa zilnic... s i scimbam cum zice... :-P Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate