Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Traversare Bucuresti de pe A1 catre A2

tourette89

Postări Recomandate

Pe scurt, vin dinspre Sibiu, vreau sa ajung la Mamaia si ca de obicei ma bate Bucurestiul. GPS-ul zice s-o iau pe centura sud, prietenii zic ca centura sud e dezastru. Estimez ca voi iesi de pe A1 in jurul orei 5 - 5.30.

Ajutati-ma cu un traseu, nu vreau sa pierd vremea plimbandu-ma aiurea prin Bucale

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Traversare Bucuresti de pe A1 catre A2

La ora aia atenție la priorități pe centura de sud, ai câteva stopuri pe care mulți nu le știu/bănuiesc. Drum bun!

N.B. - ce-oi căuta la Mamaia, Dumnezeu știe. Dacă tot o iei pe centura de sud, mai bine fă dreapta către Giurgiu și ține-o tot înainte.... :grin:

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

Link spre comentariu

Banuiesc ca deja ai trecut de Bucuresti. Eu prefer Centura de nord, 40 km, din care 2/3 este pe 2 benzi, sensuri giratorii. Centura de sud are 35 km pe o banda si intersectii fara prioritate. La ora 5 e ok si traversarea Bucurestiului.

Editat de Cristian Irimescu
Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu

La ora aia atenție la priorități pe centura de sud, ai câteva stopuri pe care mulți nu le știu/bănuiesc. Drum bun!

N.B. - ce-oi căuta la Mamaia, Dumnezeu știe. Dacă tot o iei pe centura de sud, mai bine fă dreapta către Giurgiu și ține-o tot înainte.... :grin:

Eu vreau la munte, nu la mare... Doamnele astea...

Link spre comentariu

Waze ma baga cu incredere prin mijlocul Bucurestiului. Nu zic ca n-ar merge dar tocmai de asta am deschis threadul

waze te baga pe unde e mai rapid.. Ai sa razi dar eu ma duc cu el acasa zilnic... s i scimbam cum zice... :-P

Luaz 969, Aro 244, L200
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare