Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

radiator daihatsu feroza

americanu22

Postări Recomandate

Salut,

Am un Feroza din 92, Hardtop. motorul de 95 CP. Trebuie sa schimb radiatorul si m-ar interesa daca se potriveste de la alta masina. Cel de Feroza nou este peste 800 lei.

A reusit cineva sa adapteze de la alta masina si care sa fie la pret mai convenabil?

Sau a reusit cineva cu succes sa il curete cu solutii de curatat radiatoare? Merita incercat?

In plus va rog sa imi spuneti daca stiti vreun mecanic in zona Timisoara care sa se priceapa la Feroza.

Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: radiator daihatsu feroza

Cu solutii merge sa mai cureti contaminarile minore, urmele de ulei, dar sa il desfunzi slabe sanse. Pana nu pui un radiator nou nu reusesti mare lucru. Cele mai fiabile sunt cele construite la comanda dupa cel original, pretul in jur de 1000 lei.

S-a discutat deja si pe aici: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?93807-Schimbare-radiator-Daihatsu-Feroza-cu-radiator-de-Dacia-1310-!!

Editat de Ignis
:cl Ignis 4x4
Link spre comentariu

Daca citeai mai bine nu deschideai alta postare si vedeai ce am facut eu.Iei un radiator mai mare sau doua de

Dacia 1300 si te duci la baieti sa mute fagurele in carcasa radiatorului de Feroza.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67389-Feroza-Facocerul/page28

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Daca citeai mai bine nu deschideai alta postare si vedeai ce am facut eu.Iei un radiator mai mare sau doua de

Dacia 1300 si te duci la baieti sa mute fagurele in carcasa radiatorului de Feroza.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67389-Feroza-Facocerul/page28

Fii si tu mai tolerant cu nou-venitii pe forumul nostru, cu atat mai mult cu cat acum nu functioneaza nici functia de Cautare....

Link spre comentariu

Ok scuze, sunt tolerant, chiar foarte si fata de ''greii forumului'' care m-au luat la misto ca nu am stiut cum sa ma milogesc pe banii mei de Romradiatoare Brasov sa imi faca radiator la comanda ieftin la 12-15 milioane.

Vezi aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?93807-Schimbare-radiator-Daihatsu-Feroza-cu-radiator-de-Dacia-1310-!!/page3

Dar vezi tu incet incet ne mutam prin alte parti.

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Salut,

Pana la urma problema nu era de la radiator. Am schimbat mecanicul si am descoperit ca era pompa de apa. Dupa schimbarea ei totul este ok.

In cautarile mele pentru radiator am gasit si o firma care face la comanda in Timisoara. Poate o sa fie cineva interesat pe viitor. Din discutiile avute cu ei la telefon au spus ca un radiator pe comanda ar fi cam 500 de lei. Pentru o oferta finala trebuia sa merg cu radiatorul vechi la ei.

Sper sa nu se considere reclama daca pun numele aici: Raal Vest se numesc.

Oricum va multumesc pentru raspunsuri, mai ales la cei mai toleranti :)

Link spre comentariu

Salut, asteptam raspuns cu pretul exact pentru radiator, 500 este un pret ok dar 500 sa fie tot radiatorul nu doar fagurele.

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Cam greu de crezut sa-l faca la 500 lei, poate asa la ideea de reclama, intrare pe piata pe un anumit target. Un radiator mic de serie cu plastic mult e mai mult de 500 lei.

:cl Ignis 4x4
Link spre comentariu

Salut,

Asta a fost pretul comunicat de ei la telefon ca pret estimativ. Dar pentru o valoare exacta trebuia sa merg cu radiatorul la ei sa il vada si probabil sa il masoare. Din fericire pentru mine nu a mai fost cazul.

Pretul era pentru radiatorul complet.

Puteti sa luati legatura cu ei daca vreti mai multe detalii in caz ca aveti nevoie. E posibil ca dupa masuratori sa se modifice pretul. La noi orice e posibil. Daca aflati alte detalii de la ei va rog sa postati si aici poate o sa mai am nevoie si eu pe viitor.

Multumesc

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare