ursu4x4 Postat August 1, 2017 Partajează Postat August 1, 2017 Salutare tuturor.Vreau sa cumpar un renault kangoo 4x4 diesel dar nu stiu mai nimic despre aceasta masina.Ma intereseaza cat de fiabil este motorul,tractiunea 4x4 etc.Am gasit unul adus din Germania din 2004 neinmatriculat in tara la 2990 € https://www.olx.ro/oferta/renault-kangoo-4x4-ID90hNb.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat August 1, 2017 Partajează Postat August 1, 2017 Re: Sfat cumparare renault kangoo 4x4 1.9 dci 19 e un motor decent, fara probleme grave cunoscute. In schimb cardanul e o problema la masinile astea, multi se lauda ca le repara, putini reusesc, unul bun/nou costa 1000 euro. Marea majoritate au renuntat la el si merg doar cu tractiune fata. Multe piese nu se potrivesc de la cel normal si sunt exagerat de scumpe. Eu unul nu as cumpara o asa masina. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate