soimu Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 raraie cand e scoasa din viteza, nu mai rarie cand apas ambreajul satamana trecuta am schimbat ambreaj complet si a fost verificata bucsa cu role din volanta...nici un bai pe acolo dupa ce a fost schimbat tot.... raraie in continuare mentionez ca raraitul era mai discret cad am luat masina si pare ca s-a amplificat dupa ce am schimbat uliurile.... (valvoline 75-90GL4) probabil e un rulment de la trenul fix care a mai avut probleme similare, care cum a remediat problema si la cati bani? multumesc forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: probleme cutie la Y60 Intrebare: cind ai fost cu ele desfacute, nu ai pus mina sa misti de priza directa sus-jos-stinga-dreapta??? Daca are joc, e acolo un rulment care s-a dus putin cu sorcova, chiar cum dispare axul in cutie. Daca ala, are joc, apare ririitul de care zici, doar la relanti, si dispare cind se apasa ambreiajul sau masina e in sarcina (se centreaza cind e in ture). Partea proasta e ca trebuie sa dai jos cutia ca sa-l schimbi. Nu stiu codul si cit costa, dar ma pot interesa. Personal, daca as avea posibilitatea, l-as trage pe dreapta pina il repar. Sunt o gramada de arcuri, sincroane, mansoane si rulmenti cu cilindrii pe axul ala. Ar fi pacat sa mai pice ceva pe acolo daca jocul e mare. Poate din cauza ca nu se culca cum trebuie pinioanele, ti-a aparut si spanul ala in cutie. Daca nu te poti lipsi de el, poti mari relantiul la 800-900 rpm, sau la semafor calci un pic acceleratia. Va consuma mai mult, dar macar nu se freaca piesele intre ele asa de tare. Nu prea e indicat, doar asa, in caz de forta majora. Bafta mare. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: probleme cutie la Y60 Si eu am acelasi zgomot la ZINA,K160,motorul 3.3... Credeam ca este de la ambreiaj..... Chiar asa de problematica este situatia? a mea cind este in sarcina nu zice nimic,numai la semafor ......si o rezolv tinind aceleratia un pic apasata.....sau apas ambreiajul...... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: probleme cutie la Y60 au tras de priza directa din cata mi-a zis mecanicul oricum, avand acel zgo,mot si constatand ca disc praf (arcurile) si rulment de presiune praf, au crezut (mecanicii) ca astea generau zgomotele au introdus priza de centrare in volanta si au constatat ca totul e perfect acolo...au montat totul sus culmea e ca am fost sa iau masina...si nu facea deloc dupa ce s-a incalzit uleiul din ea a inceput sunt programat sa o desfaca...de datat asta de tot si sper ca se gaseste rulmentul repede, e pe stoc la nea luigi, si va fi ieftin, iar pe urma, constat ca nu mai am probleme forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: probleme cutie la Y60 de regula zgomotul este de la rulmentii de priza ...din cutie .. adica : 30502-G9801 rulment presiune ambreiaj 32203-C8001 ....rulment cutie priza 2 bucati ( astia fac zgomotul ) 32219-E9000 ...rulment ( daca tot desfaci cutie pune=l si pe asta nou ... e in capatul lantului cinematic .. si nu costa mult ..) 30502-G9801 rulment presiune ambreiaj recomand a se schimba si burduful de levier .... costa vreo 7-8euro .... 32862-V5001 ....burduf levier cutie codurile sunt pe original ... ptr cutia motorului RD28T cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: probleme cutie la Y60 noa, asta da postare multumesc lipovene, o sa ma interesez ce cutie am si daca se si potrivesc codurile la cutia mea, sunt bun de cinste multumesc mult ps oare de unde sa-i comand? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: probleme cutie la Y60 In cel mai rau caz la reprezentanta Dacia-Renault-Nissan. Ar trebui sa fie la Arad, dar pana la reprezentanta incearca la un magazin de piese (burduful de la levier vine doar original). :g Lipoveanu 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate