white8snow Postat August 15, 2017 Partajează Postat August 15, 2017 (editat) Doresc sa schimb smartul din poza cu un 4x4 , preferabil cutie automata. Masina are momentan 147.000 , motorul merge bine nu are consum de ulei , am inlocuit discuri , placute , lichide, anvelope luate noi pe ea in primavara asta setul de vara si mai are un set de roti de iarna care inca nu le-am folosit tot noi luate de curand. Are inchidere si plafon panoramic, geamuri electrice dar clima nu are. Fabricatie 2000, proprietar in acte eu. In rest masina merge bine este intretinuta riguros. Cutia e automata model robotizat cu posibilitate de schimbare si pe manual. Defecte: mici defecte optice la vopsea, vasul de la stergatorul de parbriz are o fisura si pierde lichid. Nu accept la schimb masina cu voland dreapta sau cu probleme la acte. Eu dau masina inmatriculata ro cu acte la zi toate, astept asemenea. Ofer diferenta max 1500 euro. Pentru vanzare smartu costa 1500 fara setul de gume de iarna cu setul 1750 euro. Setul e nou din 2017. Gumele sunt marca Falken jantele tabla , echilibrate gata de pus pe masina. Masina se poate vedea in Baia Mare zilnic, merge nevastamea cu ea la lucru in oras. Tel 0758 148 228 Dau mai multe detalii cui e interesat. Accept test la mecanic daca se doreste, am facturile de la toate reparatiile efectuate. Dati clic pe link pt poza https://ibb.co/jS6ORa Editat August 15, 2017 de white8snow Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate