white8snow Postat August 16, 2017 Partajează Postat August 16, 2017 (editat) Numaru e prins cu soricei dupa vosit ca s-a folosit doar sa mearga la rar , are acte Romanesti acuma. Se ofera spre schimb sau vanzare utilajul de mai jos: Mercedes Benz, e250d motor clasic fara turbo 113 cai. Masina a fost un proiect personal, s-a vopsit integral in primavara 2017, s-a izolat, s-a schimbat complet interiorul de pe textit pe unul full piele, s-au facut toate schimburile, s-a incarcat clima , s-au pus anevelope noi atat vara cat si luat un set pentru iarna, s-a schimbat tot ce era nevoie pe la bucse. In fine am facut masina pe ideea ca o tin pentru mine si am bagat in ea cu tot cu inscriere pe ROmania 2470 euro pana in prezent. Acuma este foarte bine intertinuta si o ia la sfert de cheie si motorul merge brici. Daca se doreste vanzare cash pretul este 3500 euro, si da probabil unii considera mult pentru un mercedes de 20 ani dar cand investesti atat de mult ca sa o aduci la un nivel sa fi multumit nu vrei sa o dai in pierdere. Nu e mult, e o masina la care nu ai ce sa i faci doar sa mergi cu ea. Trebuie inteles ca doar gumele au fost 500 lei bucata si am luat 9 bucati, si jante pe 17 originale. Nu au km facuti, masina e inca in proces de restaurare, mai am fineturi de facut la interior. Ne e o masina care o frec e masina mea personala de duminica in rest o folosesc aia de serviciu. Km momentan 290.000 , eu nu i-am dat inapoi, dar e putin probabil sa traiesc destul sa uzez asa un motor daca il ingrijesc, in caz ca nu se vinde, astea duc milionul lejer. Este o masina lenta, deloc sportiva, comoda , mare si greoiaie, e pentru oameni care cauta asa ceva , nerecomanadat zvapaiatilor. Actele sunt romanesti desi numarul din imagine apare Italia, saptamana asta iese numarul , va fi inmatriculata preferential MM 66 MAU , tot MAU ca si pe aia de o foloseste nevastamea. Proprietar in acte eu. De cand e la mine masina nu a circulat iarna, nici nu a fost chinuita. E la mine de 7 ani, inainte a fost a unui italian, eu sunt al doilea proprietar. Schimb doar cu Patrol, fara rugina pe caroserie , ofer diferenta. Din pacate mercedesul nu prea e pentru teren si zapada si avem nevoie de un 4x4 in familie. tel: 0758 148 228 POZA: http://uploads.im/iAQZn.jpg http://sj.uploads.im/t/iAQZn.jpg Editat August 17, 2017 de nessum Adaugare date de contact! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate