filip2010 Posted August 19, 2017 Share Posted August 19, 2017 Salutare tuturor. De cateva zile sunt proaspat posesor de Nissan Xtrail,motorizare 2.2 diesel,fabricatie 2004. Dupa cum o parte dintre voi ati vazut sau stiti,toba mare,silencer-ul sau cum s-o mai numi,la Xtrail este cam expusa in parta din spate. Dupa ce am busit-o de cateva ori,m-am hotarat sa o modific nitel sau chiar sa renunt la ea. Acum intrebare:a mai facut cineva aceasta operatiune? Ma va afecta in vreun fel la ITP? Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodorescu.florin Posted August 21, 2017 Share Posted August 21, 2017 Re: Modificare esapament X-Trail T30 2.2 diesel Din punctul meu de vedere,daca la ITP nu ai valori semnificativ modificate fata de original,iar aici ma refer la sunet si/sau noxe,in caz ca te-ai dus mai spre motor cu noul esapament,nu cred ca vor fi probleme.De exemplu,in UK nu poti trece de MOT daca ai alta evacuare in afara de ceea prevazuta si omologata de producator,iar aici ma refer la tobele zgomotoase. In caz ca am gresit,sa nu aruncati prea tare cu pietre in mine...:grin: Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodorescu.florin Posted August 22, 2017 Share Posted August 22, 2017 Re: Modificare esapament X-Trail T30 2.2 diesel Cam asa arata esapamentul tau. Eu cred ca daca scoti cu maiestrie flexul din garaj si te apuci de modelat+o teava in forma de "J" sudata de unde tai,sau chiar imbinate frumos prin suruburi ca sa para cat mai original,ai scapat de silencer...iar la ITP te pregatesti ca la popa cu ceva impaturit frumos in palma,preferabil 2 de 50,in functie de cum merge darul sau cat e de galagioasa tinicheaua... :grin: Hai,nu-ti fa griji,in Romania o sa mearga spaga inca 1000 de ani...cel putin.:old Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip2010 Posted September 23, 2017 Author Share Posted September 23, 2017 Re: Modificare esapament X-Trail T30 2.2 diesel [ATTACH=CONFIG]281859[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]281860[/ATTACH] Cam asa arata esapamentul tau. Eu cred ca daca scoti cu maiestrie flexul din garaj si te apuci de modelat+o teava in forma de "J" sudata de unde tai,sau chiar imbinate frumos prin suruburi ca sa para cat mai original,ai scapat de silencer...iar la ITP te pregatesti ca la popa cu ceva impaturit frumos in palma,preferabil 2 de 50,in functie de cum merge darul sau cat e de galagioasa tinicheaua... :grin: Hai,nu-ti fa griji,in Romania o sa mearga spaga inca 1000 de ani...cel putin.:old Zapp-and forumul dupa alte informatii,am recitit acest thread. Toba mare (finala) a fost inlocuita foarte usor cu teava acum ceva timp. Cine doreste detalii,mi se poate adresa in privat. Din punctul meu de vedere,discutia se poate inchide aici. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts