Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Montare simering roată spate vitara

radu79

Postări Recomandate

Salut.am cumpărat de curând o Vitara și acum câteva zile a inceput da-mi curgă uleiul din grupul spate pe la roată stânga spate.

Am cumpărat rulment plus simering întrucât cele vechi atât rulmentul cât și simeringul erau distruse .

Acum am două întrebări referitoare la montare :

1.Pe lângă simering mai trebuie montat și un inel dintr-un plastic mai dur și nu mai rețin ordinea adică montaj întâi inelul și apoi simeringul ?

Inelul având forma unei farfurii mai mici care este parte care de montează spre interior ?

2 simeringul trebuie montat cu partea cu inelul (arcul ) către roată ?

Mulțumesc .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Montare simering roată spate vitara

Salut,

Asta este ordinea

126241.thumb.png.82da904bd8ebabb6bddcfbe9f542dc0c.png

Unde piesa 12 e farfuria de plactic de care amintesti tu si piesa 11 este simeringul (aceste 2 piese se monteaza in ordinea din poza in carcasa puntii spate)

Piesa 10 este bucsa metalica care tine rulmentul iar piesa 9 este rulmentul.

Rolul piesei 12 este de a pastra intr-o pozitie centrala planetara atunci cand o asezi pe pozitie pentru a intra in carcasa, si sa nu frece in simering, distrugand buza acestuia si ajungand in situatia de a schimba din nou simering-ul. Este importanta piesa respectiva, altfel ajungi sa schimbi din nou simering-ul.

Spor!

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare