radu79 Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Salut.am cumpărat de curând o Vitara și acum câteva zile a inceput da-mi curgă uleiul din grupul spate pe la roată stânga spate. Am cumpărat rulment plus simering întrucât cele vechi atât rulmentul cât și simeringul erau distruse . Acum am două întrebări referitoare la montare : 1.Pe lângă simering mai trebuie montat și un inel dintr-un plastic mai dur și nu mai rețin ordinea adică montaj întâi inelul și apoi simeringul ? Inelul având forma unei farfurii mai mici care este parte care de montează spre interior ? 2 simeringul trebuie montat cu partea cu inelul (arcul ) către roată ? Mulțumesc . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Septembrie 5, 2017 Partajează Postat Septembrie 5, 2017 Re: Montare simering roată spate vitara Salut, Asta este ordinea Unde piesa 12 e farfuria de plactic de care amintesti tu si piesa 11 este simeringul (aceste 2 piese se monteaza in ordinea din poza in carcasa puntii spate) Piesa 10 este bucsa metalica care tine rulmentul iar piesa 9 este rulmentul. Rolul piesei 12 este de a pastra intr-o pozitie centrala planetara atunci cand o asezi pe pozitie pentru a intra in carcasa, si sa nu frece in simering, distrugand buza acestuia si ajungand in situatia de a schimba din nou simering-ul. Este importanta piesa respectiva, altfel ajungi sa schimbi din nou simering-ul. Spor! Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu79 Postat Septembrie 5, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2017 (editat) Re: Montare simering roată spate vitara Simeringul se montează cu inelul spre interior sau spre exterior către roată? Piesa nr.12 intra in simering ? Editat Septembrie 5, 2017 de radu79 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate