veve73 Postat Septembrie 5, 2017 Partajează Postat Septembrie 5, 2017 Salut, vreau sa imi schimb butucii de la yalele usilor cat si a portbagajului si a capacului de la rezervor.Stie careva de unde pot sa-i cumpar ? Se potrivesc de la alte marci de masini ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Septembrie 6, 2017 Partajează Postat Septembrie 6, 2017 (editat) Re: Yala de schimb Y60 Cam de asa ceva ai nevoie: NIK3023. Mai gasesti separat butucii de la usile fata, ceva produs de valeo, era un cod cu 2525.... LE: Aici ceva ieftin doar pentru usile fata. Editat Septembrie 6, 2017 de opinion Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
veve73 Postat Septembrie 6, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Re: Yala de schimb Y60 cam mult 200 $ pentru un set, si eu nu am nevoie de contact. Alte yale nu se potrivesc? ma gandesc ca ar trebui sa fie ceva cu aceleasi dimensiuni de grosime si adancime , nu ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate