Pentegos Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Salut! Detin de curand un Pinin 1.8 GDI, an fabricatie '99, 140 000 km. Am fost cu el pentru o verificare ca sa-i montez GPL (Landi Renzo OMEGAS DIRECT) cu injectie lichida, cei de acolo mi-au spus ca are bataie la tacheti si ca trebuie sa remediez problema si sa revin, pentru ca este o instalatie scumpa si sofisticata si pot avea probleme ulterior. Intr-adevar, ascultand la relanti se aude un tachet dar nu in permanenta, bate ce bate apoi se opreste cam 20-30 de secunde si incepe iar. Din cate stiu, primul proprietar i-a schimbat motorul si axele cu came pe la 120 000 de km, nu stiu exact de ce si nici al doilea proprietar de la care am luat masina nu stie. In rest, masina merge impecabil, trage bine pe teren denivelat si in rampa, am testat-o cam 100 de km pe munte, nu papa ulei, iar consumul este undeva la 8,5. Becul GDI este aprope in permanenta aprins. Poate cineva sa ma ajute cu sfaturi practice? Eu sunt in Ramnicu Valcea, eventual, daca stiti pe cineva, sau daca este pe forum cineva priceput din zona sau in orasele din apropiere. Multumesc frumos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BBL81 Postat Septembrie 8, 2017 Partajează Postat Septembrie 8, 2017 Re: Bataie tacheti Pinin Salut! Detin de curand un Pinin 1.8 GDI, an fabricatie '99, 140 000 km. Am fost cu el pentru o verificare ca sa-i montez GPL (Landi Renzo OMEGAS DIRECT) cu injectie lichida, cei de acolo mi-au spus ca are bataie la tacheti si ca trebuie sa remediez problema si sa revin, pentru ca este o instalatie scumpa si sofisticata si pot avea probleme ulterior. Intr-adevar, ascultand la relanti se aude un tachet dar nu in permanenta, bate ce bate apoi se opreste cam 20-30 de secunde si incepe iar. Din cate stiu, primul proprietar i-a schimbat motorul si axele cu came pe la 120 000 de km, nu stiu exact de ce si nici al doilea proprietar de la care am luat masina nu stie. In rest, masina merge impecabil, trage bine pe teren denivelat si in rampa, am testat-o cam 100 de km pe munte, nu papa ulei, iar consumul este undeva la 8,5. Becul GDI este aprope in permanenta aprins. Poate cineva sa ma ajute cu sfaturi practice? Eu sunt in Ramnicu Valcea, eventual, daca stiti pe cineva, sau daca este pe forum cineva priceput din zona sau in orasele din apropiere. Multumesc frumos! ce inseamna asta? Becul GDI este aprope in permanenta aprins. la mine nu este niciodata aprins, probail este ars martorul. (motor 2.0 gdi) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pentegos Postat Septembrie 9, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2017 Re: Bataie tacheti Pinin ce inseamna asta? Becul GDI este aprope in permanenta aprins. la mine nu este niciodata aprins, probail este ars martorul. (motor 2.0 gdi) Adica se aprinde cand merg normal cu masina si se stinge cand accelerez brusc si cand stau la semafor. Probabil ai becul ars, am mai citit despre problema asta aici pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate