Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme transmisie Grand Vitara

steleat

Postări Recomandate

Salutare, doresc sa explic o prblema care am avut-o in acest weekend la cateva trasee de recunoastre in zona Radauti.

Utilajul :

Grand Vitara 2 usi,2000 benzina,automata,inaltata,31 la roata, AVM, troliu, grup fonta, etc...utilaj in toate mintile.

Problema:

la urcarea pe panta cu inclinatie 80% adica PANTA ,plec de pe loc in 4x4 low, turatie 5000,si la jumate se taie gazul ,si raman ca prostul in deal. Masina nu se mai tureaza mai mult de 2000 de tura si la roata 0 transmisie...

Mentionez ca motorul se incinge pana la 100 grade,si efectiv nu poti sa tii mana pe capota.In masina in dreptul cutiei de viteze "arde".

Am incercat si seara cand temperatura era mai scazuta, aceeasi problema. Urcat pana la jumate ,apoi troliu, si plecat din panta cu turatie 2000.....abia,abia ajuns in varf.

Traseu perfect fara ruperi de aderenta,fara radacini ,larg,doar inclinatie destul de mare .

La masina s-a schimbat semeringul de la palier si meseriasii au dat jos cutia de viteze si au desfacut piesa dracului ca ni-mi vine acum.....

Va multumesc si astept un feeback daca cineva s-a mai "lovit" de aceasta problema.

Florin Stelea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare