Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vanatoare .....si nu numai

Sorin Pintea
 Share

Recommended Posts

Re: Vanatoare .....si nu numai

Eu am o intrebare (si veti vedea intr-un topic ulterior de ce pun aceasta intrebare)...

Vanatoarea este un sport?

Max,In afara de faptul ca umbli pe jos de nebun prin paduri si campuri,araturi si buruieni de te dor toate cele cand termini, NU,Pentru mine nu este un sport este un hoby la fel ca si offroadul.

Dar guvernul romaniei a numit-o Vanatoare sportiva.

Multi oameni poate gandesc ca vanatoarea este o crima dar ganditiva ce se intampla daca noi vanatorii nu mai vanam,Raspund tot eu,toate speciile se vor inmultii necontrolat.te trezesti cu lupul,mistretul,ursul......in ograda si atunci sa vezi cum chemi repede un vanator.

in Romania,spre deosebire de multe alte tari europene,se gasesc aproape toate animalele specifice unei zone temperat continentale,este meritul organizatiilor vanatoresti si legilor care guverneaza acest domeniu

Inteleg pescuitul sportiv .......e "catch and release"

La vanatoare insa.......daca ai "catch".....ce mai "release" ?

Ai dreptate bogdan dar nici noi vanatorii nu impuscam asa de capul nostru cat si cand vrem,avem si noi un numar de animale in functie de specie pe care avem voie sa-l impuscam si care trebuie sa-l impuscam si asta ca sa mentinem echilibrul ecosistemului.

Fara nici o suparare, cred ca asta e o discutie care nu va aduce vreun castig forumului nostru ... precis ca se vor isca pasiuni si lumea "va lua foc" aiurea ... nu cred ca avem ce / sau pe cine / condamna, in fond e o arta straveche iar aceia care o practica sunt niste pasionati ... normal ca putem discuta la infinit aspecte legate de etica si morala, da' nu vom ajunge la niciun rezultat ... eu as inchide topicul pana nu e prea tarziu ! ... parerea mea ! ...

PS : Nu sunt vanator !

vanatoarea era o arta straveche, dar era folosita de "stravechi" pentru a-si potoli foamea

din pacate, in ziua de azi. vanatoarea e folosita doar pentru a-ti potoli orgolii stribit in nu stiu "lupta" din viata de zi cu zi, sa zici si tu ca esti "barbat", SA AI IMPRESIA CA NU ESTI PATETIC

nu inteleg de ce mi-ai banat mesajul!? vreau si eu sa ma apuc de vanatoare si vroiam sa stiu cum se face, cum as reusi si eu, ca un incepator, sa impusc un "vanat"

ps: imi cer scuze daca am jignit cu ceva pe cineva de aici, dar, sa fim realisti: vanatoarea nu are nici o treaba cu offroad-ul

vanatoarea presupune sa fii inuman, lipsit de fericirea vietii; este doar o FIŢĂ, costisitoare, si lipsita de substrat

si ca sa+mi argumentez "revolta": m-a deranjat al doilea mesaj postat de sorin si care avea drept introducere cuvantul "genocid"

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use