Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

  • GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme motor 1.9 D Renault la Samurai 2002


Stefantim
 Share

Recommended Posts

Salut! Am luat un Samurai din 2002 ,1.9 D Renault de care altii si au batut joc(lasat abandonat de 2 ani ) . Nu a avut calculator(nu stiu ce au putut face cu el) .am luat din dezmembrari tot de Samurai dar an 2003. Ambele au imobilizatoare(si al meu si cel dezmembrat). Am inteles ca ar exista posibilitatea "imo off" insa nu am pe nimeni sa-l "resoft -eze". Help!. Sunt nou pe-aici dar cand voi seta corect contul voi atasa si poze... ajutati ma sa o pornesc...
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nu reusesc sa o pornesc - samurai 1.9 D Renault din 2002

 

Am luat de curand un samurai 1.9 D Renault din 2002 care zacea in camp de vreo 2 ani(constient ca e de munca la el). Nu avea calculatorul(cineva l a subtilizat). Am luat un calculator de papuc immo off , am legat firele de la calculator la pompa de injectie pe culori (erau roase de sobolani)si am incercat sa o pornesc.. nimic.. se "invartea " dar nu arunca motorina in injectoare.. am trimis pompa la pompagiu. Am montat o dar.. aceeasi problema... nu stiu de ce nu trimite motorina in injectoare... cineva zicea ca,atunci cand pun contactul, tre sa aud un "click". Ei bine, nu l aud.. ajutati ma sa -l pornesc...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Are cineva de aici samurai 1.9 d?

 

Am nevoie de ajutorul posesorilor da samurai 1.9 D (Renault). Ar fi vorba de un" releu de injectie" care pe "papuc nu ar exista... am achizitionat o fara aceasta piesa(e doar mufa) si nu o pot porni... se afla undeva langa calculator(ecu) sub torpedou... nu stiu nici macar ce sa comand... nici cum arata... initial am dat vina pe pompa de injectie.. apoi pe calculator... dar cica ii lipseste acest releu. Ma poate ajuta cineva?

Link to comment
Share on other sites

Re: Probleme motor 1.9 D Renault la Samurai 2002

 

Iti inteleg nervozitatea ca nu reusesti sa-i dai de cap acestui motor, dar, te rog, nu mai deschide cate o discutie noua pentru fiecare din piedicile pe care le intampini cu acest motor ca-i zapacesti de cap pe toti !

 

Ti-am unit cele trei discutii intr-una singura si i-am pus un titlu mai cuprinzator !

Link to comment
Share on other sites

Re: Probleme motor 1.9 D Renault la Samurai 2002

 

Imi cer scuze.. nu am intentionat asta nicio secunda.. nu am sa mai postez...daca cineva " de aici" are 1.9 d si poate sa ma ajute... aici sint..

Link to comment
Share on other sites

Re: Probleme motor 1.9 D Renault la Samurai 2002

 

Cred ca ai nevoie de "Suzuki SJ419D-E3 Service Manual", Suzuki P/N: 00000A01514.

 

Nu am gasit pe nicaieri in format electronic respectivul manual, asa ca singura solutie este cumpararea.

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Re: Probleme motor 1.9 D Renault la Samurai 2002

 

Buna domnilor.

Sunt si eu posesorul unui Samurai 1,9d cu motor de renault, fabricatie 2003, acuma problema sta in felul urmator.

Am dus masina la un mecanic pentru a face distributia. A comandat o distributie de Dacia papuc 1,9d pentru ca dupa seria din talon nu a gasit exact ce motorizare este dar vizual este motorul de pe dacia papuc (din spusele mecanicului ). Prima data nu s-a potrifit o rola , a mers cu cea veche la magazinul de piese sa vada totusi ce rola e aceea , a descoperit ca e defapt o rola de ceva renault clio sau megane 1,7 benzina , stiu , foarte ciudat) , apoi a descoperit ca nici cureaua de distributie nu e cea de pe dacia papuc , am fost intr-o veselie pan a la deva la ONIX sa cumpar o curea ca si cea pe care a dat-o jso , pentru a putea repara masina vineri , deoarece pe 04.12 a gasit o fereastra tipul de la inmatriculari sa ma programeze ca sa nu astept pana in ianuarie-februarie cm ar fi fost dupa lista de asteptare, sper ca masina sa fie gata pana luni, altfel va sta pe dreapta dupa ce expira cele 3 luni de numere provizorii.

Rog pe cei care mai au 1,9d pe samurai Spaniol, sa imi spuna ce au pus ei pe masina sau daca au mai intampinat astfel de probleme.

Tin sa precizez ca motorul pare cat se poate de original ca si suporti/galerii/radiator/admisii/imbinare cutie-motor , instalatie electrica...

Astept cu interes raqspunsurile dumneavoastră

Show must go ON:j
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use