ovidiu cica Postat Septembrie 25, 2017 Partajează Postat Septembrie 25, 2017 Ma uit pe harta si vad ca din Novaci incepe un drum paralel cu Transalpina. Este pe un curs de apa ,mai precis Gilortul pana la un moment dat,si dupa se uneste cu un alt curs Romanul ,si drumul ajunge in Ranca. A fost cineva pe acolo? Masina din avatar(atentie 2,9 inaltime!) cu AT si la nevoie troliu il poate parcurge? Daca a fost cineva recent ar fi ideal. Multumesc anticipat ! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat Septembrie 27, 2017 Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Re: Cheile Gilortului - Romanul -Ranca .Solicit informatii Salut, Am incercat eu in vara dar este rupt de la inundatii - nu se putea trece. Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Septembrie 28, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Re: Cheile Gilortului - Romanul -Ranca .Solicit informatii multumesc ! caut altceva atunci sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi69 Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 (editat) Re: Cheile Gilortului - Romanul -Ranca .Solicit informatii Pe 11 august am fost eu si drumul era OK.Probabil s-a deteriorat intre timp.E un drum folosit in special de masinile cu lemne dar de pe care nu lipsesc echipajele jandarmeriei.La bifurcatia aproape de iesire din Cheile Gilortului se face dreapta si iesi in Ranca la minastire sau la aceeasi bifurcatie se merge inainte si se iese la iesirea din Ranca la baza muntelui Papusa.Noi am folosit prima varianta pentru ca am gasit Navara jandarmeriei ramasa in drum cu cureaua de accesori rupta,pe care am luat-o la sufa pina sus in Ranca.In formatie am fost un Patrol,un L200,un Disco 2 si un Duster.Dupa o noapte petrecuta in Ranca am continuat pe Strategica cu coborire in Malaia. Editat Septembrie 28, 2017 de cristi69 Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Septembrie 28, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Re: Cheile Gilortului - Romanul -Ranca .Solicit informatii B80xox! Poti spune cand ai fost pe traseu? sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 Re: Cheile Gilortului - Romanul -Ranca .Solicit informatii Pe acolo am fost acu cativa ani si cu papucul si cu samuraiul. Nu imi amintesc de vreo portiune solicitanta. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate