shopy Posted September 27, 2017 Share Posted September 27, 2017 Salutare tuturor! Cum spune si titlul, vreau so montez overfendere la mk2-ul meu lung cu aripi evazate, ceva sfaturi? de care sa cumpar, de unde eventual :) Cele din cauciuc imi pare mie sau sunt cam urate? Pe de alta parte as vrea sa fie flexibile... Multam! E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shopy Posted April 10, 2018 Author Share Posted April 10, 2018 Re: Overfendere pentru aripi evazate? Se poate inchide, intre timp s-au confectionat unele din cauciuc! E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonutz Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 Re: Overfendere pentru aripi evazate? Daca tot confectionasi matale ...pune domne o poza acilea si vaza si ochiul nostru ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link to comment Share on other sites More sharing options...
shopy Posted April 10, 2018 Author Share Posted April 10, 2018 Re: Overfendere pentru aripi evazate? Nu eu ca n-am cum in fata blocului, dar iaca poze: E loc sub soare pentru toata lumea. Mai ales ca toata lumea vrea sa stea la umbra. (Jules Renard) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts