Ionut Petrea Postat Septembrie 28, 2017 Partajează Postat Septembrie 28, 2017 (editat) Salutare, Mai am o singura nelamurire in legatura cu masina, mi se pare de cand am luat-o ca parca agata usor in treapta a 3-a dar imping usor in treapta si i-am invata si pozitia. La mine nu este problema ca nu ma deranjeaza dar prietena care merge foarte rar cu masina (cand mai beau eu adica) o vad ca se chinuie sa bage doar in treapta 3, adevarul ca ea si impinge tare de maneta zici ca are ceva cu cutia:)).. Mai pateste cineva asa ceva? Am vazut pe un site ca ar fi o problema la acest model cu treapta 3 dar nu vrea sa fac reclama, voi ce stiti, se poate remedia aceasta mica problema? Cu stima! Editat Septembrie 28, 2017 de Ionut Petrea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Octombrie 12, 2017 Partajează Postat Octombrie 12, 2017 Re: Treapta a 3-a jeep kj Schimba sincronul respectiv si scapi de problema. Sau desfa o si vezi exact despre ce este vorba. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JeepAddict Postat Noiembrie 29, 2017 Partajează Postat Noiembrie 29, 2017 Re: Treapta a 3-a jeep kj Salutare, Mai am o singura nelamurire in legatura cu masina, mi se pare de cand am luat-o ca parca agata usor in treapta a 3-a dar imping usor in treapta si i-am invata si pozitia. La mine nu este problema ca nu ma deranjeaza dar prietena care merge foarte rar cu masina (cand mai beau eu adica) o vad ca se chinuie sa bage doar in treapta 3, adevarul ca ea si impinge tare de maneta zici ca are ceva cu cutia:)).. Mai pateste cineva asa ceva? Am vazut pe un site ca ar fi o problema la acest model cu treapta 3 dar nu vrea sa fac reclama, voi ce stiti, se poate remedia aceasta mica problema? Cu stima! Salut Ionut. Cam aceeasi pb.am avut-o si eu. I-am schimbat uleiul in cutie si acum intra mai usor dar parca nu chiar perfect. Si prietena mea tot asa se chinuia, acum zice ca e ca gelatina masina toata ca am inaltat-o si s-a mai dus si din stabilitate putin, dar asta e cu fetele, greu cu ele, si mai greu fara ele :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionut Petrea Postat Decembrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2017 Re: Treapta a 3-a jeep kj Salut Ionut. Cam aceeasi pb.am avut-o si eu. I-am schimbat uleiul in cutie si acum intra mai usor dar parca nu chiar perfect. Si prietena mea tot asa se chinuia, acum zice ca e ca gelatina masina toata ca am inaltat-o si s-a mai dus si din stabilitate putin, dar asta e cu fetele, greu cu ele, si mai greu fara ele :grin: Multumesc pentru raspuns, tind sa cred ca pana la urma prietena este de vina..Tata nu se plange de cutia de viteze, mie imi convine cum schimba...O sa vad daca este vreo diferenta cand schimb uleiul, te anunt..O zi buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Decembrie 10, 2017 Partajează Postat Decembrie 10, 2017 Re: Treapta a 3-a jeep kj Povesti cu pesti . Odata afectate piesele din cutie ,inlocuirea uleiului nu schimba nimic decat numarul banilor din portofel . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate