Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme afisaj electronic pinin 2.0 GDI

BBL81

Postări Recomandate

dupa cum spune titlul, am cumparat masina dar afisajul electronic functioneaza doar pe jumatate. Mentionez ca nu are cd-player-ul original, deci butonul de setings lipseste. Momentan imi afiseaza doar randul de sus, cu consumul mediu, ora..etc. randul de jos nu functioneaza....ceva pareri? a mai patit cineva?

am sa pun si o poza saptamana viitoarem, cand o scot din service.

Editat de Tavi D.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: probleme afisaj electronic pinin 2.0 GDI

De obicei la afisajele cu cristale lichide, din cauza caldurii de la becuri sau a luminii soarelui se dezlipeste banda de legatura cu cablajul, sau daca nu are banda atunci are ca un fel de guma cu electrozi de cupru sau grafit. Se gasesc benzi de schimb, nu stiu daca pt Pinin, pt Opel Omega stiu ca se gaseau si pt BMW.... si oameni care fac asta.... daca nu ai chef sau indemanarea necesara. Daca e ca la BMW eu unul nu as mai face odata operatiunea asta... e de munca, dezlipire, curatare, potrivire la loc.... ca sa nu mai zic demontarea.... Oricum iti doresc bafta...

Link spre comentariu

multumesc. se pare totusi ca problema este din cauza ca nu mai am cd-player-ul original. daca era acela, afisa suplimentar postul de radio. cred ca pot sa traiesc fara asta. :)

Link spre comentariu

Da, ai dreptate... scuze... nu am vazut ca ai scris de lipsa CD-player-ului original. Sincer pe mine ma streseaza maxim situatia asta dar exact cum ai scris si tu ... poti trai si fara! Bafta cu jucaria!!!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare