catacore Postat Septembrie 30, 2017 Partajează Postat Septembrie 30, 2017 (editat) Vand Toyota Land Cruiser din titlu. AF=2001, rulaj=225000 km, motor=D4D, 2982cmc, 125KW/163CP, cutie de viteze manuala 5+1, 7 locuri Preparata offroad (insa n-a prea vazut) - kit inaltare caroserie 5cm - amortizoare +5cm (OME pe fatza si AWAK pe spate) - scut dural Asfir (cred ca-i de 8mm) - bara fata si bara spate din tabla de 4mm (au fost vopsite in camp electrostatic) si praguri din teava prinse pe sasiu - bara cu proiectoare 4 x Hella pe fatza (cea de pe spate 2 x Hella e demontata, insa o mai am) - troliu T-Max (nu mai stiu de cat este, probabil pela 9500 lbs) - diferential central blocabil - flanse distantiere 3cm fata si spate Altele: - statie CB - compresor ARB + furtun 6m + pistol cu manometru pentru umflat roti (cupla rapida) - montat sub capota motor (poate fi folosit pentru blocare diferential fata/spate daca se monteaza cele necesare) - cric Hi Lift - kit recuperare T-Max (scripete, chingi, ocheti) - masina are alte roti montate (jante albe 16" cu cauciuciri noi Yokohama Geolandar), insa le ofer si pe cele din poze in pret - rotile din poze cu anvelope Cooper Discoverer STT (MT) 265/75R16, rotile montate acum au anvelope Geolandar AT 285/75R16 (anvelope noi, rulate 1500km) Dotarile masinii: - airbag sofer si pasager - servodirectie - aer conditionat - oglinzi electrice si incalzite - 4 geamuri electrice - diferential central blocabil - reductor Lo/Hi - 4 x 4 permanent - 7 locuri - radio/CD player - afisaj busola/inclinometru/temperatura - tapiterie facuta la comanda peste cea originala (se poate da jos si spala) Mai am si barEle fata/spate originale. Pret 8500 Euro cata.core@yahoo.com Editat Octombrie 1, 2017 de catacore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catacore Postat Octombrie 24, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2017 Re: Toyota Land Cruiser Prado KDJ95 2001 163CP Pret 8000 E! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catacore Postat Octombrie 31, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Re: Toyota Land Cruiser Prado KDJ95 2001 163CP Se poate inchide/sterge, multumesc de gazduire! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate