bughi_royahoo.com Postat Octombrie 2, 2017 Partajează Postat Octombrie 2, 2017 Buna seara, daca ma poate ajuta careva cu un raspuns, am un grand vitara din 2008 si de o saptamana nu mai am caldura in masina, am verificat apa si este la nivel, si am observat ca becul de la recirculare aer palpie, cand apas pe buton pentru a primi aer de afara acesta sta cateva secunde aprins si se comuta inapoi pe recirculare si palpaind din nou, am schimbat filtrele si tot nimic si din cauza asta banuiesc ca nu mai am caldura in masina, Conductele de apa sunt fierbinti. Daca a mai patit careva asa ceva, sa imi spuna si mie ca trebuie sa ii fac. Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
johnnydanut Postat Ianuarie 20, 2019 Partajează Postat Ianuarie 20, 2019 Re: Grand Vitara fara caldura. Ca sa nu mai deschid alt topic o sa continui aici. Am o nelamurire legata de clima de la GV mea (mentionez ca e prima masina cu clima si nu prea stiu cu ce se mananca). Problema e ca n-am reusit sa reglez caldura incat sa fie constanta. La inceput, pana se incalzeste in masina, baga aer cald prin toate gurile de ventilatie apoi incepe sa bage caldura doar la picioare si sus baga doar rece sau aproape rece. Nu pot spune ca imi este frig dar parca imi ingheata umerii iar la picioare sunt copt si nu-mi pare normal. Am incercat toate reglajele posibile dar singurul mod de a avea caldura prin toate gurile este sa o dau la ultima treapta de caldura insa atunci ma coc pe toate partile. Daca dau aerul doar la centru imi baga pe acolo cald dar la picioare intra rece si iar nu-i bine. Este o problema cu clima sau asa "lucreaza" ea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate