Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

o noua achizitie - Toyota LC 3.0 TD KJ73 VX - 1996

EMIL

Postări Recomandate

Am cumparat din Germania acum mai mult de o saptamana o Toyota Land Cruiser 3.0 TD KJ73 VX Klima din 03.1996. Am reusit sa ajung cu ea la service GTC, unde dupa o verificare, mi s-a recomandat sa fac unele reparatii de intretinere.

Problema pe care o mai am de rezolvat la aceasta masina este achizitionarea unui hardtop, deoarece am luat-o cu o prelata care nu este deloc in stare buna. Nu am gasit pana in prezent nici un hardtop bun si la un pret convenabil si nici prelata.

Masina are montate compresor si blocante spate, suspensii, urmand sa ma hotarasc unde si cand fac celelalte modificari bara, troliu, praguri etc...V-as ruga sa-mi dati un sfat in legatura cu achizitionarea hardtop-ului, pentru ca ma bate gandul sa mai fac un drum in Germania..

Atasez cateva poze cu masina

PS - Samuraiul inca nu il dau, se pare ca microbul s-a transmis in familie... :grin:

Salutari si astept pareri :hi

EMIL

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: o noua achizitie

tare frumoasa, sa o stapanesti sanatos. sunt curios cat au fost taxele sa o inscrii, si cat e impozitul pentru un motor de 3L pe an. vreau sa imi aduc si eu o mahina, si vreau sa stiu cam ce motor sa aleg. merci.

Never drive faster than your guardian angel can fly...
Link spre comentariu

Domnule Emil, felicitari pentru achizitie.

:bravo

O sa va aduca multe satisfactii.

Veti gasi destul de greu un hardtop original pt masina asta dar voi cauta si eu si va tin la curent daca gasesc.

Link spre comentariu

Toyota a costat 6700 euroi fara alte cheltuieli de drum, cazare, masa, etc. Daca o inscriu in 2008, taxa de inmatriculare este de 3400 euroi la euro 2 :uameni . Daca astept 2009 taxa va fi 2400 E. De impozit nu m-am interesat. Masina are blocante numai pe spate, asa am nimerit-o.Trebuie sa ma ocup de rugina de pe dedesubt. Am gasit pe forum adresa firmei din com.Pantelimon si am luat un bidon de 5 kg de kelfos.

In legatura cu hardtopul sau prelata de care am nevoie o sa va contactez telefonic , mi-e mai usor asa.

Va salut!

Link spre comentariu

Multzumesc de info. Imi spusese cineva ca impozitul pentru motoare de la 3L in sus e undeva pe la 40 de milioane, ceea ce mi se pare nebunie curata. Ma gandesc serios sa imi caut un prieten pe afara si sa o las pe numele lui. Sau sa emigrez :grin:

Never drive faster than your guardian angel can fly...
Link spre comentariu

"Multzumesc de info. Imi spusese cineva ca impozitul pentru motoare de la 3L in sus e undeva pe la 40 de milioane, ceea ce mi se pare nebunie curata. Ma gandesc serios sa imi caut un prieten pe afara si sa o las pe numele lui. Sau sa emigrez :grin: "

Mi se pare ca pana la 2900 cc este 12 mil/an. Oricum eu la motor de 3200 cc platesc 19 mil/an.

Am un prieten care are Jeep cu motor de 5000cc si da 40 mil/an.

Cam asta ar fi valorile impozitului , ce nu stiu este valoarea exacta a capacitatiilorn de la care se sare de la un nivel de impozitare la altul , pe grilele lor imputite. :ps :bx

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

Felicitări pentru achiziţie, :h5 arată foarte bine acaretu.... dacă la maşina asta îi mai putem spune aşa,

cu siguranţă va zdrâncina mai puţin decat samurache.

... se pare că dl. Emil se gândeşte serios la un loc pe podium in 2009 :no11

inca o dată domnule Emil :1

" I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali smile%20%2824%29.gif
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare