smokefield Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Salut, Incepusem si eu sa imi caut un GV 1.6 2005 3usi....si acu astia vb de nboua taxa de poluare/inmatriculare sau ce naiba mai inventeaza Am avut ghinion ca nu am reusit sa imi iau ce am vrut pana acum..da asta e. am ratat o masina la mustata..a cumparat-o altu inainte, si altele vazute nu au fost ce vroiam...acu ma intreb daca sa caut in continuare si sa risc cine stie ce taxe aiurea sau sa vad alternative. GV asta cica iese euro 3 si sigur intra in plaja celor vizate de taxa. Intrebarea e daca exista alternative care sa fie mai noi. 3 usi, motor < 1.6, asa facuta mai pentru offroad, cu 4x4 clasic sau in cel mai rau caz macar cu lock si high/low. benzina. ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Re: optiuni masina 4x4 sistem clasic > euro 4 Ori astepti sa iasa legea si apoi iti iei in functie taxarea din lege ori iti iei ce iti place si permiti ca legile vin si se duc.....dar sa faci acum scenarii in functie de o vorba aruncata la TV de unul si altul mi se pare inutil... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smokefield Postat Octombrie 9, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Re: optiuni masina 4x4 sistem clasic > euro 4 da acord cu tine. vroiam doar sa stiu daca exista alternative, ca eu nu prea am mai vazut 4x4 cu sistem clasic facute dupa 2005/6 (probabil nu stiu eu de ele) in afara de jimny... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Re: optiuni masina 4x4 sistem clasic > euro 4 Daca prin sistem clasic intelegi “part time 4x4” atunci poti gasi jimny, wrangler, mercedes g (astea au si punte rigida fata si spate). Tot part time 4x4 dar cu rigida doar pe spate sunt cam toate pick up-urile, dar si ssang yong rexton...Deci optiuni ar mai fi.. http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smokefield Postat Octombrie 9, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Re: optiuni masina 4x4 sistem clasic > euro 4 acu wrangler nu cred ca imi permit :) un 6-7k pot baga. da nu mai mult. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Re: optiuni masina 4x4 sistem clasic > euro 4 Patrol y61 pana acu' cativa ani, Land Rover Discovery 2 pana prin 2005...dar pentru 2005/6 e subtire bugetul pentru ambele... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smokefield Postat Octombrie 9, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Re: optiuni masina 4x4 sistem clasic > euro 4 nu cred ca vreuna are motor de 1.6 sau mai mic :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Octombrie 9, 2017 Partajează Postat Octombrie 9, 2017 Re: optiuni masina 4x4 sistem clasic > euro 4 daca e ok 1,7 este si niva cursa asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Re: optiuni masina 4x4 sistem clasic > euro 4 nu cred ca vreuna are motor de 1.6 sau mai mic :P Asa rste, am omis acest "mic" amanunt:grin: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate