Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Samurai /Vaslui/Iasi/Bacau/Galati/Vrancea

szmaco

Postări Recomandate

Salut..am un samurai injectie 1992 care nu da scanteie deloc..am trimis calculatorul la reparat(user Max) , am schimbat bobina cu una noua(nimic) ,am vazut ca am semnal de la senzorul CAS cu un osciloscop portabil ,am decis sa caut un samurai din acelasi an/ani , sa-mi iau calculatorul/noise supressor/bobina/igniter assy in buzunar si sa le probez pe alt samurai , contra cost desigur.

Deci daca aveti/cunoasteti pe cineva cu o masina identica cu ce caut eu 0774530100 sau pm.

Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Samurai /Vaslui/Iasi/Bacau/Galati/Vrancea

Salut..am un samurai injectie 1992 care nu da scanteie deloc..am trimis calculatorul la reparat(user Max) , am schimbat bobina cu una noua(nimic) ,am vazut ca am semnal de la senzorul CAS cu un osciloscop portabil ,am decis sa caut un samurai din acelasi an/ani , sa-mi iau calculatorul/noise supressor/bobina/igniter assy in buzunar si sa le probez pe alt samurai , contra cost desigur.

Deci daca aveti/cunoasteti pe cineva cu o masina identica cu ce caut eu 0774530100 sau pm.

Multumesc!

Pot trimite oriunde in tara prin curierat calculatorul ,bobina/igniter si noise suppresor unui membru cu samurai injectie 1990-1994 pentru a le proba pe masina lui. Multumesc!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare