szmaco Postat Octombrie 10, 2017 Partajează Postat Octombrie 10, 2017 Salut..am un samurai injectie 1992 care nu da scanteie deloc..am trimis calculatorul la reparat(user Max) , am schimbat bobina cu una noua(nimic) ,am vazut ca am semnal de la senzorul CAS cu un osciloscop portabil ,am decis sa caut un samurai din acelasi an/ani , sa-mi iau calculatorul/noise supressor/bobina/igniter assy in buzunar si sa le probez pe alt samurai , contra cost desigur. Deci daca aveti/cunoasteti pe cineva cu o masina identica cu ce caut eu 0774530100 sau pm. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szmaco Postat Octombrie 11, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2017 Re: Samurai /Vaslui/Iasi/Bacau/Galati/Vrancea Salut..am un samurai injectie 1992 care nu da scanteie deloc..am trimis calculatorul la reparat(user Max) , am schimbat bobina cu una noua(nimic) ,am vazut ca am semnal de la senzorul CAS cu un osciloscop portabil ,am decis sa caut un samurai din acelasi an/ani , sa-mi iau calculatorul/noise supressor/bobina/igniter assy in buzunar si sa le probez pe alt samurai , contra cost desigur. Deci daca aveti/cunoasteti pe cineva cu o masina identica cu ce caut eu 0774530100 sau pm. Multumesc! Pot trimite oriunde in tara prin curierat calculatorul ,bobina/igniter si noise suppresor unui membru cu samurai injectie 1990-1994 pentru a le proba pe masina lui. Multumesc!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
szmaco Postat Octombrie 17, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Re: Samurai /Vaslui/Iasi/Bacau/Galati/Vrancea Se poate inchide..Multumesc domnului Coco de la Sebes(vanzator piese sh suzuki) Problema a fost calculatorul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate