Vizitator vladimir.popa Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Nu sunt un cunoscator in acest segment, dar am tot auzit ca toyota estre cea mai buna in acest segment off road, si m-am conformat si am gasit un 120 din 2006 Vip, dar surpriza Nu are diferntial blocant sau cel putin nu stiu eu (are un singur buton unde este 50% fata si 50 % spate) Este hidramata apropo.Are sau nu are diferential blocant? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: Transmisie LC120 Sa o stapanesti sanatos, e masina buna ! - butonul acela de care vorbesti tu [ 50 % fata / spate ] "blocheaza" diferentialul central ... asta inseamna ca masina "va trage" in mod egal, atat cu rotile din fata cat si cu cele din spate ... indiferent de aderenta ... - pentru utilizare "offroad" tie ti-ar fi trebuit ca diferentialul spate sa fie blocabil ... adica, sa poti obliga rotile din spate sa se invarta cu aceeasi viteza, indiferent de aderenta ... exista modele cu diferential spate blocabil, insa nu cred ca masina ta e unul din acele cazuri ... Oricum, poti monta aproape orice pe masina aia, asa ca nu e problema mare ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: Transmisie LC120 La LandCruiser 120 singura varianta care are diferential spate blocabil 100% de fabrica este versiunea cea mai ieftina, Vip-ul are ATRC, adica controlul electronic al tractiunii care se comporta ca un diferential blocabil, ba mai mult, actioneaza si pe puntea fata (pe toate 4 rotile simultan, ca sa fiu mai exact). Daca nivelul de echipare cu cauciucuri merge pana la maxim MT-uri, atunci nu vei simti nici o diferenta intre ATRC sau daca ai avea blocante. Vei simti diferenta doar daca iti pui Simexuri sau peste... (tractoare). Acolo interventia ATRC-ului se va manifesta terminand cu o lipsa de putere (daca de ex. ai de urcat o panta foarte lunga si ATRC-ul intervine continuu). Daca nu vei face extrem cu masina, las-o asa cum este! Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: Transmisie LC120 n-o sa te lase pe tine sufletul si portofelul sa o bagi pe unde poate ea sa treaca cu diferentialu central blocat. e o masina f misto cu care te descurci in multe locuri. sa o stapanesti sanatos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: Transmisie LC120 Sa te poarte cu placere,punei niste anvelope cel putin AT si cel mult MT,si niste scuturi si cam atat,fara extrem ca nu merita in rest nu prea ai cum sa te faci de ras cu asa ceva.Si a mea tot varianta VIP este si am cam bagat-o prin noroaie,concluzia a fost ca-i place mult. :grin: Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vladimir.popa Postat Noiembrie 4, 2008 Partajează Postat Noiembrie 4, 2008 Re: Transmisie LC120 Va multumesc mult...deci inteleg ca am facut o alegere buna... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stanley Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: Transmisie LC120 La LandCruiser 120 singura varianta care are diferential spate blocabil 100% de fabrica este versiunea cea mai ieftina, Vip-ul are ATRC, adica controlul electronic al tractiunii care se comporta ca un diferential blocabil, ba mai mult, actioneaza si pe puntea fata (pe toate 4 rotile simultan, ca sa fiu mai exact). Daca nivelul de echipare cu cauciucuri merge pana la maxim MT-uri, atunci nu vei simti nici o diferenta intre ATRC sau daca ai avea blocante. Vei simti diferenta doar daca iti pui Simexuri sau peste... (tractoare). Acolo interventia ATRC-ului se va manifesta terminand cu o lipsa de putere (daca de ex. ai de urcat o panta foarte lunga si ATRC-ul intervine continuu). Daca nu vei face extrem cu masina, las-o asa cum este! In site-ul toyota.fr arata ca varianta ieftina de la LC 120 are sistem electric de blocare diferential spate iar celelalte 2 categorii superioare de dotare au ATRC, asa cum spuneai mai sus. Dar atunci, la varianta ieftina, nu se poate bloca diferentialul central torsen? Dupa mine este mai importanta blocarea diferentialului central decat posibilitatea de a bloca diferentialul spate (sunt bune amandoua!). Eu conduc un defender 90 care are sistem de blocare al dif. central si ABS+ETC prin care se franeaza roata unei punti, transmitand cuplul la cealalta roata a aceleiasi punti, avand in plus si reductor cu 2 trepte. Daca o folosesti cu simt, masina te scoate din situatii grele (defender-ul are in schimb problemele sale cunoscute!). Faptul ca LC 120 nu are reductor nu este un impediment? Poti aborda pante dificile cu pietre fara sa-ti fie frica ca lovesti diferentialul avand in vedere ca LC120 nu mai are punti rigide ca si modelele anterioare? Pun intrebari deoarece sunt interesat sa procur un LC120 scurt si eram derutat de diferentele care exista privind transmisia intre categoriile diferite de dotari. Oricum nu am intentia sa fac cu ea offroad extrem, dar vreau sa stiu care ii sunt limitele. Oricum, dintre masinile noi existente pe piata in prezent si avand preturi rezonabile, LC120 este cea mai buna combinatie de calitati offroad si on road in conditii de fiabilitate maxima si confort deplin. Incearca sa te bucuri de fiecare moment, este mai tarziu decat crezi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Re: Transmisie LC120 La LandCruiser 120 singura varianta care are diferential spate blocabil 100% de fabrica este versiunea cea mai ieftina, Vip-ul are ATRC, adica controlul electronic al tractiunii care se comporta ca un diferential blocabil, ba mai mult, actioneaza si pe puntea fata (pe toate 4 rotile simultan, ca sa fiu mai exact). Daca nivelul de echipare cu cauciucuri merge pana la maxim MT-uri, atunci nu vei simti nici o diferenta intre ATRC sau daca ai avea blocante. Vei simti diferenta doar daca iti pui Simexuri sau peste... (tractoare). Acolo interventia ATRC-ului se va manifesta terminand cu o lipsa de putere (daca de ex. ai de urcat o panta foarte lunga si ATRC-ul intervine continuu). Daca nu vei face extrem cu masina, las-o asa cum este! In site-ul toyota.fr arata ca varianta ieftina de la LC 120 are sistem electric de blocare diferential spate iar celelalte 2 categorii superioare de dotare au ATRC, asa cum spuneai mai sus. Dar atunci, la varianta ieftina, nu se poate bloca diferentialul central torsen? Dupa mine este mai importanta blocarea diferentialului central decat posibilitatea de a bloca diferentialul spate (sunt bune amandoua!). Eu conduc un defender 90 care are sistem de blocare al dif. central si ABS+ETC prin care se franeaza roata unei punti, transmitand cuplul la cealalta roata a aceleiasi punti, avand in plus si reductor cu 2 trepte. Daca o folosesti cu simt, masina te scoate din situatii grele (defender-ul are in schimb problemele sale cunoscute!). Faptul ca LC 120 nu are reductor nu este un impediment? Poti aborda pante dificile cu pietre fara sa-ti fie frica ca lovesti diferentialul avand in vedere ca LC120 nu mai are punti rigide ca si modelele anterioare? Pun intrebari deoarece sunt interesat sa procur un LC120 scurt si eram derutat de diferentele care exista privind transmisia intre categoriile diferite de dotari. Oricum nu am intentia sa fac cu ea offroad extrem, dar vreau sa stiu care ii sunt limitele. Oricum, dintre masinile noi existente pe piata in prezent si avand preturi rezonabile, LC120 este cea mai buna combinatie de calitati offroad si on road in conditii de fiabilitate maxima si confort deplin. Eu ma refeream ca are diferentialul spate blocabil pe langa cel central, care e evident ca este blocabil la toate versiunile. LC 120 are reductor! LC 120 are punte rigida pe spate iar pe fata are suspensie independenta. Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Transmisie LC120 cine poate sa-mi aduca si mie 4 amortizoare pentru lc 120 varianta vip?? la alpadrino costa 17 mil bucata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Giobica Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Transmisie LC120 Buni baieti la Al Padrino. La Toyota cat or costa? In concluzie atentie la gropi si busteni, mai usor cu viteza. Nu am intentia sa critic dar ma intreb si eu... cum se hotarasc oamenii sa ia LC120 fara sa stie ca are dif. central e blocabil, ca are reductor, ca are punte rigida pe spate.... sa te mai miri ca pe la TV aparea o tanti blonda (vedeta) ca e masina perfecta pentru Bucuresti si ca ii place ca are portbagaj mare, si e buna la cumparaturi !? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Transmisie LC120 la toyota germania costa 512 euro bucata pe fata,iar pe spate 890 de euro bucata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
felics Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Transmisie LC120 Buni baieti la Al Padrino. La Toyota cat or costa? In concluzie atentie la gropi si busteni, mai usor cu viteza. Nu am intentia sa critic dar ma intreb si eu... cum se hotarasc oamenii sa ia LC120 fara sa stie ca are dif. central e blocabil, ca are reductor, ca are punte rigida pe spate.... sa te mai miri ca pe la TV aparea o tanti blonda (vedeta) ca e masina perfecta pentru Bucuresti si ca ii place ca are portbagaj mare, si e buna la cumparaturi !? Doar pentru ca scrie pe masina Toyota LC120. E de ajuns! Fiecare vrea ce face! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Giobica Postat Noiembrie 27, 2008 Partajează Postat Noiembrie 27, 2008 Re: Transmisie LC120 Nu scrie LC120. Scrie Landcruiser, dar si aici e discutabil. Unii zic ca asta e doar copia mai ieftina Prado.. ceea ce nu e complet fals. E si asta o motivatie, eu credeam ca o iau pentru piele, trapa si "navigatia mare". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate