dcosmin Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 As dori de la cineva care stie, sa imi spuna ce documente trebuie sa aiba/sa iti dea, vanzatorul unei masini din Italia. Adica masina luata personal de la un concesionar din Italia. Si cat costa sa iei numere provizorii sa vii cu ea pe roti, sau daca e mai ieftin sa o aduci pe platforma. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Re: Info cumparare masina din Italia Am dorit sa imi aduc si eu o masina din Italia si nu am gasit cale legala sa o aduc pe roti ! Numerele de carton nu sunt valabile decat pe teritoriul lor ! Platforma ! ps: nu uza metoda cu numere din alt stat !!!!! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Octombrie 16, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Re: Info cumparare masina din Italia Platforma atunci. Dar nu cunosc pe nimeni. REcomanda cineva ceva in acest sens? Pentru ca sunt multi pe olx. Sincer nu stiu nici cum se procedeaza. Vanzatorul incarca masina pe platforma si preda actele sau ma duc eu acolo sa semnez contractul si sa dau banii ca apoi sa vina platforma? mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Re: Info cumparare masina din Italia Platforma atunci. Dar nu cunosc pe nimeni. REcomanda cineva ceva in acest sens? Pentru ca sunt multi pe olx. Sincer nu stiu nici cum se procedeaza. Vanzatorul incarca masina pe platforma si preda actele sau ma duc eu acolo sa semnez contractul si sa dau banii ca apoi sa vina platforma? mersi Singurul lucru care il stiu cert e ca transportatorul trebuie sa fie autorizat sa transporte masini altfel dealerul nu accepta sa intocmeasca actele si sa iti urce masina pe trailer/platforma. Motivul e legat de procesarea actelor de vanzare/cumparare, respectiv trebuie sa se intocmeasca un CMR care se pune la dosar. O varianta este sa gasesti un prieten stabilit acolo care sa inmatriculeze masina pana o aduci in tara si apoi sa ii trimiti placutele inapoi , placute fara de care nu pot face radierea. Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tegzes Postat Octombrie 16, 2017 Partajează Postat Octombrie 16, 2017 Re: Info cumparare masina din Italia Pe langa prețul mașinii sa mai adaugi inca aproximativ 90€ , taxa de radiere din Italia, taxa care mulți concesionari "omit" sa o menționeze telefonic. Dupa masina poate sa mearga oricine cu trailer, deoarece in Italia nu se emit numere provizorii pentru export. Dai banii si datele tale personale către un "importator" de auto second hand, care va merge dupa ea si va lua autoturismul direct pe numele tau. Ca si documente, concesionarul trebuie sa iti ofere: contract de vânzare / cumpărare , cartea de identitate a autoturismului si o foaie conform căreia auto a fost radiat din circulație din Italia. Talonul mic nu il vei avea, deoarece va fii reținut de către autoritățile italiene in momentul radierii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Octombrie 17, 2017 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2017 Re: Info cumparare masina din Italia salut si multumesc. Vanzatorul italian zice ca pe langa pretul masinii mai costa circa 500 de euro "passagio si assicurazione". Ce naiba pasagio daca o radiaza si o iau pe trailer? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Re: Info cumparare masina din Italia salut si multumesc. Vanzatorul italian zice ca pe langa pretul masinii mai costa circa 500 de euro "passagio si assicurazione". Ce naiba pasagio daca o radiaza si o iau pe trailer? Trebuie sa-i explici clar sa faca radiere pentru export (aproximativ 90 euro). Probabil ca o va face doar in momentul in care este platita masina, ca daca nu n-o mai poate reinamtricula... Carta di circolazione n-o s-o mai primesti, cred, dar in schimb e important ca sa primesti Certificato di proprieta' ACI/PRA cu scrisul pe el in clar ca a fost radiata din Italia pentru export! __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate