Calin Jeep Postat Octombrie 23, 2017 Partajează Postat Octombrie 23, 2017 Salutare si va supun atentiei o ciudatenie la Jeep-ul meu. Nu reusesc sa reglez frana de mana sa “tina” mai mult de 5-6 aplicari. Am schimbat sabotii, kitul de reparatie(arculete, etc), reglez fiecare roata din rotita zimtata aferenta si reglez si din consola de sub maneta. Totul ok dar dupa ce trag frana de cateva ori se deregleaza. Cablul pare ok. Se vede ca actioneaza. Aveti ceva idei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Octombrie 31, 2017 Partajează Postat Octombrie 31, 2017 Re: Jeep Cherokee KJ - problema la frana de mana Poate sistemul de autoreglaj sa nu fie montat cum trebuie? Nu sunt expert, dar ma gandesc ca poti incerca 2 variante: 1. Incearca cu tamburii dati jos sa vezi daca tot mai crapa dupa 5-6 aplicari. 2. Eventual fa un semn cu vopsea pe sistemul de autoreglaj, dupa ce ai reglat, pui totul la loc, mergi si cand se deregleaza vezi daca sistemul de autoreglaj s-a deplasat. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Noiembrie 2, 2017 Partajează Postat Noiembrie 2, 2017 Re: Jeep Cherokee KJ - problema la frana de mana Salutare si va supun atentiei o ciudatenie la Jeep-ul meu. Nu reusesc sa reglez frana de mana sa “tina” mai mult de 5-6 aplicari. Am schimbat sabotii, kitul de reparatie(arculete, etc), reglez fiecare roata din rotita zimtata aferenta si reglez si din consola de sub maneta. Totul ok dar dupa ce trag frana de cateva ori se deregleaza. Cablul pare ok. Se vede ca actioneaza. Aveti ceva idei? Tamburii i-ai schimbat sau macar i-ai masurat sa vezi daca sunt in parametri ? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Calin Jeep Postat Noiembrie 3, 2017 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2017 Re: Jeep Cherokee KJ - problema la frana de mana Nu cred ca are sistem de autoreglare. Am schimbat si discurile( e sistemul ala cu disc/tambur) Am schimbat ieri si sistemul de angrenare (maneta). Pare ok acum. Sa vad cat ma tine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate