Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Amortizoare Disco2, 2004, perne de aer, ACE si Self leveling

Savian

Postări Recomandate

Salutare,

trebuie sa schimb amortizoarele, mai ales pe spate.

mecanicul meu, desi e foarte bun, nu a avut ocazia sa lucreze pe un Discovery pana la mine, asa ca nu stie ce sa imi recomande.

as dori sa pun amortizoare simple, fara plus la inaltime.

eu am gasit pe net acest amortizor: http://www.paddockspares.com/dc6010-britpart-cellular-dynamic-front-shock-absorber.html

am rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu sfaturi, si surse de achizitie.

de asemenea va rog sa imi spuneti daca este necesar sa cumpar si bucsile de la amortizoare pentru inlocuire.

multumesc anticipat.

Savian

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Amortizoare Disco2, 2004, perne de aer, ACE si Self leveling

Eu am cumparat Monroe toate 4 de la un magazin online romanesc nu mai stiu care, poti sa mergi la orice mnagazin mai serios si gasesc aia in lista lor .... sunt mai bune decat Britpart

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Am gasit, codurile de monroe: D8348, D8350 , eu am luat de la epiesa.ro ca erau la cel mai bun pret dar ti le aduce orice magazin

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Salut,

atata m-am căsnit toata iarna, si tot nu am comandat amortizoarele. as vrea sa pun comanda pe ele si nu mai gasesc in tara monroe (D8348 si D8350) sau daca sunt sunt la pret mult mai mare decat erau in toamna.

acu ca sa ma justific :), mai am una alta de schimbat pe la suspensie si caut sa le iau din anglia.

am gasit amortizoare de la Terrafirma TF118/TF119. is Ok? is cam la acelasi pret cu cele de la Monroe, deci pot sa le iau pe oricare.

de asemenea intrebare de 10 puncte. este sau nu recomandat sa schimb odata cu cele de pe roti si pe cel de la directie?

alte piese de schimbat:

- RGD100682HD si RBM100223HD-Link Assembly - Front Anti Roll Bar- fata spate cu sau fara HD, dar acestea sunt de la Meyle si mi s-au parut OK dor prin prisma pretului cat si prin descriere.

- RBX101181, RBX101690 - BUSH - STABILIZER BAR LINK - fata spate. aici am vazit ca sunt diferite cele cu sau fara ACE si suspensie pe Perne. va intreb sa nu gresesc comanda si sa iau altceva.

A, inca ceva. ma gandeam la un moment dat sa iau un set de bucsi de poliuretan. am gasit Floflex si Britpart. este vreun termen de comparatie intre ele - calitativ discutand.

va multumesc anticipat pentru sfaturi.

Savian

Link spre comentariu

Salut, eu am avut doar experiente neplacute cu piese de Terrafirma, atat cu amortizoare cat si cu furtune de frana, eu unul nu-i recomand, piesele de Meyle sunt bune, alea care sunt diferite pt ACE, SLS, etc ia exact ce ti se potriveste, bucsele de poliuretan Britpart sunt varza(de astea fereste-te ca de dreacu) cele Floflex sunt semi-varza, daca stii ca umbli si pe teren cu pietre sau denivelari multe nu recomand, intr-un an le termini... vrei bune iei SuperPro.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare