adrian.mares Postat Octombrie 26, 2017 Partajează Postat Octombrie 26, 2017 Va salut colegi! Am o problema cu feroza mea legata de un zgomot pe fata. Cand urc o panta si prind o denivelare cat de cat mai serioasa se aude un carait scurt pe fata si in 4x2 si 4H SI 4 L, si nu stiu care ar fi problema. Am mrl.uri manuale. Am gresat mrl.urile si toate componentele ce trebuiesc gresate, am foarte mare grija de ea. Va rog sa va dati cu parerea. Nu am ajuns inca la mecanic, am fost plecat cu ea cateva zile, apoi am lasat.o acasa ca a trebuit sa plec cu serviciul si am luat masina de familie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_Hera Postat Octombrie 27, 2017 Partajează Postat Octombrie 27, 2017 Re: problema feroza Asa e si la a mea. Am suspectat capul de planetara. L-am schimbat. Nu e de acolo. Acum astept niste bani si niste timp sa ma apuc sa schimb bucsaraia. Daca m-oi descurca, dar din cate am vazut, nu e diferenta mare fata de Dacia pe care am invatat sa conduc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 10, 2017 Partajează Postat Noiembrie 10, 2017 Re: Zgomot in puntea fata Salut, nu mai schimbati piese aiurea, este bascula care atinge intr-un limitator la flexare, uitati-va mai bine la puntea fata si o sa vedeti ce si cum, caraie si cand intoarceti masina pe un loc cu mici denivelari. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mgafu Postat Noiembrie 16, 2017 Partajează Postat Noiembrie 16, 2017 Re: Zgomot in puntea fata Dap atinge , si la mine face la fel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin.m Postat Noiembrie 22, 2017 Partajează Postat Noiembrie 22, 2017 Re: Zgomot in puntea fata Dap atinge , si la mine face la fel Salut, am si eu un zgomot care pare că ar veni de la puntea faţă la virare maxim în ambele părţi. Sunetul apare şi când nu este cuplat 4x4. M-aş bucura daca aş primi ceva păreri. Mulţumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate