Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zgomot in puntea fata

adrian.mares

Postări Recomandate

Va salut colegi! Am o problema cu feroza mea legata de un zgomot pe fata. Cand urc o panta si prind o denivelare cat de cat mai serioasa se aude un carait scurt pe fata si in 4x2 si 4H SI 4 L, si nu stiu care ar fi problema. Am mrl.uri manuale. Am gresat mrl.urile si toate componentele ce trebuiesc gresate, am foarte mare grija de ea. Va rog sa va dati cu parerea. Nu am ajuns inca la mecanic, am fost plecat cu ea cateva zile, apoi am lasat.o acasa ca a trebuit sa plec cu serviciul si am luat masina de familie.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: problema feroza

Asa e si la a mea.

Am suspectat capul de planetara. L-am schimbat. Nu e de acolo.

Acum astept niste bani si niste timp sa ma apuc sa schimb bucsaraia. Daca m-oi descurca, dar din cate am vazut, nu e diferenta mare fata de Dacia pe care am invatat sa conduc.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Zgomot in puntea fata

Salut, nu mai schimbati piese aiurea, este bascula care atinge intr-un limitator la flexare, uitati-va mai bine la puntea fata si o sa vedeti ce si cum, caraie si cand intoarceti masina pe un loc cu mici denivelari.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Re: Zgomot in puntea fata

Dap atinge , si la mine face la fel

Salut, am si eu un zgomot care pare că ar veni de la puntea faţă la virare maxim în ambele părţi. Sunetul apare şi când nu este cuplat 4x4. M-aş bucura daca aş primi ceva păreri. Mulţumesc

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare